Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, April 25, 2012

Iklan Doktor Enjut-enjut...

Semasa mengadap laptop semalam...tetiba ada iklan sensodyne ni...

Tiap kali iklan ni keluar...aku mesti nak tengok ... 

Aku cakap kat anak2... 

'Ibu suka tengok iklan ni... kau cuba ler tengok...masa nak last iklan ni doktor tu cakap... badan dia terenjut2' 


(serupa macam dulu2 budak sekolah kan suka kalau bercakap enjut2 badan)

Hehehe...

Jadi aku panggil doktor dalam iklan ni doktor enjut-enjut... 

Heheheh... (gelak sopan)










...

Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

10 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

tak perasan pulak, jap tengok video, hehe

Irfa said...

tak perasan jugak..kena tengok la lepas ni..ops,video takleh bukak

Zaitun said...

Tajam betul mata anie,kak Zai tak perasan pun hehehe....

aNIe said...

Sari...tengok le...especially yang last sekali...hehehe

---------

Irfa... rasanya sbb dah habit kot

makchaq said...

Dok hafal skrip tu Kak Anie, tu yg jadi lagu tu...
Macam masa kita dok hafal kali2 dulu.... terenjut2 terangguk2 kepala...

aNIe said...

Makchaq... kalau ada butang like... memang saya dah like komen ni...hehehhe

Ati Masrif said...

salam kak anie,

ati ni pakai explorer..payah
nk tgk

since laptop rosak blogging
pun sgt sukar :)

faridmw said...

salam...

dokter enjut2 sedap juga nama tu... hehehe

aNIe said...

Assalamualaikum ati...patutlah jarang update.. heheh...nanti tunggu iklan tu kat TV ye...

-------------

Faridm...jahat mulut akak ni ye...heheh

~ yus ~ said...

hihi, akak ni doktor enjut2 pulak dah...

tp yus perasan mcm dia suka anguk2 kepala lah kak...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails