Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Monday, February 13, 2012

Perginya Seorang Bintang Besar Whitney Houston...

Semalam..dunia digemparkan dengan pemergian seorang penyanyi barat yang tak asing lagi...

Whitney Houston...

Aku memang tak berapa minat pada lagu2 Barat...

Cuma kalau lagu tu berkenan kat telinga aku barulah aku suka dengar...

Sejak dari dulu... kalau lagu Barat ni boleh dibilang dengan jari apa lagu yang aku minat...

Dan salah satu darinya ialah lagu ini...


Lagu ni begitu mendayu2...suara dan melodinya begitu indah...

Berakhir sudah kisah Whitney Houston...namun walaupun dia telah tiada...lagu2nya tetap akan didendangkan dan menjadi ingatan dan dendangan peminat2nya...

Rasanya semalam ramai yang mengucapkan 'RIP Whitney' di Facebook...

R.I.P. ...???

Terpulanglah pada masing2 kan... aku cuma nak ucapkan...

Goodbye Whitney... 





...

Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

15 comments:

ainnoraini said...

Dah sampai ajal dia kan...
Lagu2 dia semuanya best jugak..

MULAN said...

memang lagu dia sedap didengar.. zaman kita muda2 dia la yg femes + lagu sedap..

MOKCIK AZWA said...

Kak Anie..azwa pun memang minat lagu2 dia pada zaman kegemilangannya..sayang sekali hidupnya hancur kerana dadah dan arak..

Ati Masrif said...

salam kak anie,

ingat lg masa ati sekolah dulu2
dia sgt popular ..semua nk tiru
gaya dia

aNIe said...

Ain...tulah muda lagi... biarpun dah 48...bagi akak tu muda lagik... Lagu2 dia memang best...lagipun suara dia memang dah merdu

-------------

Mulan...tulah suara dua takde duanya... sebab tulah dia ramai peminat...

aNIe said...

Mokcik...rasanya bintang2 hollywood yg terkenal dulu rasa tertekan bila nama mereka sudah menurun...

--------------

Ati...suara dia sedap...merdu..hehehe... akak ni minat gitu2 je... sebab jrg layan lagu Barat...

Zareda Norman said...

Saya suka lagu lagu wh. Lagu dia banyak beri inspirasi.. Cuba dengar the greatest love of all, run to you, dont cry for me.. Semua kisah perasaan dan semangat tapi entah kenapa dia boleh overdose dadah..

~ez~ said...

saya suka juga lagu2 dia. best..emm..

secangkir madu merah said...

Yg hidup pasti mati.. tak kira siapa dia.. Selamat tinggal WH.. tinggallah lagu2nya yg sedap di dlm kenangan..

Mak Wardah said...

Salam. Camne nak fllw blog ni...

aNIe said...

Zareda...lagu dulu2 liriknya sedap kan...penuh puitis...bermakna...sekarang ni baik lagu melayu ke omputih ke lirik kadang ntah apa2 ler..

-----------------

Ez...lagu dia adalah antara lagu2 yang akak suka...

aNIe said...

Smm...kita pun tak tau bila bakal meninggalkan semua ini...

------------

Cuma klik kat ruang followers tu... yang tertulis... 'Join this site'

Salam kenal Mak Wardah...terima kasih kerana singgah

sharifah rosidah said...

Anie, whitney tu sebaya dengan Shidah, tahun 1986 masa ikut shamsul belajar dan duduk diUS dulu dia baru memulakan kerjaya nya, masa tu dia budak baik lagi tapi bila dia kawin dengan Bobby Brown dia jadi kaki dadah, hrmm another sad story kan.

NJ@Goboklama said...

hahahah, tk sgka plak ada yg berfikiran sama cam NJ. RIP? Mungkinkah?

aNIe said...

Shidah...mesti shidah minat lagu2 dia kan...nama dia memang tak perlu diperkenalkan lagi...sudah hebat dl industri seni ni....

---------

NJ...hahahah...akak pun bertanya...RIP... adakah?

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails