Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Friday, February 24, 2012

Ceramah Ustaz Don Daniyal...

 Assalamualaikum... 

Salam pagi Jumaat buat semua pengunjung blog...

Pagi ini... aku ingin berkongsi sesuatu dari You Tube...

Ceramah dari Ustaz Don Daniyal...

Seronok layan ceramah Ustaz Don ni...sebabnya cara penyampaian dia begitu jelas dan mudah difahami...

Persoalan yang dikupas dalam video clip ini adalah tentang perkara yang kita lakukan tanpa sedar ...tentang bacaan dalam solat dan menggunakan pewarna rambut...

Semoga... kita sama2 mendapat manafaat dari video tersebut...





... 


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

14 comments:

m.u.l.a.n said...

tqs for sharing kak anie.. memang suka dengar ceramah dia sekarang ni..

MOKCIK AZWA said...

sejak mula2 menonton ustaz Don dalam Ihya Ramadan di TV Al Hijrah dah tertarik dengan cara penyampaiannya...sehingga sekarang kami anak beranak memang tertunggu2 30 minit bersama Ustaz Don

Yunus Badawi said...

Dah semakin ramai ustaz yg glamer skrg. Baguslah tu sebab boleh menarik golongan yg sebelum ni sukar berjinak dgn agama.

secangkir madu merah said...

semoga info yg dipaparkan mendapat menafaat kpd semua.. terima kasih kak..

saya pun suka ustaz Don Daniyal yg petah bercakap..

Ati Masrif said...

salam kak anie,

thanks for sharing

suka juga gaya dia yg releks saja :)

~ yus ~ said...

tq share kak...

UStaz Don, dan UAI, dua orang ustaz ni memang feveret skrg kan...

dua2 ada gaya tersendiri

sharifah rosidah said...

Terima kaseh share kat sini, kita pun selalu tengok tv alhijrah sebab nak tengok ustaz don lah.

aNIe said...

Mulan...tertarik dgn cara dia beri penerangan...jelas...

------------

Mokcik...akak banyak tgk kat Youtube je...sbb jrg dpt tgk kat TV

aNIe said...

YB...alhamdulillah...cara yang baik untuk menarik golongan remaja2 yang susah nak dgr ceramah...

---------------

SMM...tulah...akak pun baru mula layan video ceramah dia...dulu sibuk layan ustaz Azhar...

aNIe said...

Ati...santai aje cara penyampaian dia...

-------------

Yus...dua2 tengah glamer ...hehehe

aNIe said...

Shidah...hari tu masa kat Karangkraf Karnival nampak dia... 2-3 orang bodyguard yang jaga...hehehe

Umm N said...

salam kak anie..

pendakwah di zaman yang serba canggih perlu versatile, kalau tak macam mana nak menarik anak2 generasi Y ni kan? Baguslah macam tu, santai dan yang paling penting isinya dapat kita faham.

Rancangan reflections kat al-hijrah pun best..imam shuib webb tu seronok dengar dia cakap pasal al-quran..

-OO-

Zareda Norman said...

Perkongsian yg bermanfaat kak ani..

aNIe said...

Umm N... suka dgn TV Al-Hijrah...banyak yang boleh kita manafaatkan...

---------------

Zar..sama2 ...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails