Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Thursday, January 5, 2012

Salam Tahun Baru buat Semua...

Rasanya belum terlambat lagi untuk aku mengucapkan SELAMAT TAHUN 2012 buat semua pengunjung blog... yang selalu meninggalkan komen...atau pun yang suka ngintai2 je...

Semoga tahun ini kita dilimpahi rezeki yang diberkati... dan semoga kita sentiasa diberikan taufiq dan hidayah dariNYA...

Tak banyak yang aku nak tulis... sebab aku pada tahap KEMALASAN YANG MELAMPAU untuk mengupdate blog...

Banyak cerita nak tulis..tentang jalan2 aku ke Medan... tapi aku MALAS....bila MALAS... mood pun takde...

Jadi... kena tunggu sehingga mood datang...



Tapi aku bukan macam Garfield yang tidooooo memanjang... aku cuma MALAS nak UPDATE BLOG...

Jumpa dilain 'entry'

Semoga ceria2 selalu....



...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

10 comments:

cikceriacorner said...

kak..salam..

selamat tahun baru..moga tahun ni ape yg diimpikan tercapai

Acik Erna said...

anie..cerita malas pun dah jadi satu n3..he he

secangkir madu merah said...

saya pun dah berjangkit penyakit malas menghapdet blog. byk cerita nak dikongsikan tapi malasnya ya Allah.. tak tau nak cakap hahahha... apa apa pun selamat menyambut tahun baru semoga kita berhijrah ke sesuatu yg lebih baik dari yg lepas2...InsyaAllah..

aNIe said...

Cik Ceria...terima kasih...semoga segala impian cik ceria juga

----------------

Kak Erna... nanti takler ada yg kecewa dtg sini...hehehe

-----------------

Selamat tahun baru buat SMM juga... akak tgh malas sebab bulan tgh mengambang...hahaha

Zaitun said...

Kalau malas nak tulis tunjuk aje gambar2 yang pergi ke Medan.
Dah lama kak Zai tak ke sana,tentu banyak perubahan.

MULAN said...

citer laa... nak tengok foto medan..!!!

~ yus ~ said...

selamat tahun baru kak anie....

faham, yus pun bila malas, mmg mood nak update tu langsung takde. Sebab tu sekarang, yus hari2 update, sbb bila ada yang lompang, terus malas tu menguasai....hihi

akak gi Medan ya...best tu!!

aNIe said...

Kak Zai...insyaallah akan update dalam masa terdekat.. sedang mencari kekuatan...hahaha

---------------

Mulan... Insyaallah malam ni akak buat kerja...

aNIe said...

Betul Yus kata... kalau lompang je dah jadi malas...aduhai bukan letih sgt pun...saje je mood ni bila bulan mengambang...

sharifah rosidah said...

Sorry Anie agak lama juga tak masuk kat sini sebab asyik pergi outstation je.

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails