Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Friday, December 9, 2011

Qada' Sembahyang ...

Assalamualaikum... Salam Jumaat...
Semenjak menonton di blog sorang kawan...alamak lupa blog siapa lah pulak...tentang Ustaz Azhar Idrus...aku dah mula menonton kebanyak videonya... dan hari ni nak share satu video ni yang aku rasa amat menarik...iaitu hutang solat kita pada ALLAH....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~






Semoga apa yang kita tonton.dapat mengubah diri kita menjadi insan yang lebih baik...(peringatan lebih untuk diri aku sebenarnya...)




...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

11 comments:

~ yus ~ said...

Suka kan kak dengar ustaz Idrus punya klip video ni...

rasanya ada lagi yang belum yus qada ni....huhu

ROZILA said...

Salam Anie,

Kpd org yg mahu berfikir....
akan berfikir siapa kita di atas muka bumi ini...

Hanya sebagai hamba Allah,oleh itu biar hidup penuh dgn ibadah...

Semuga hidup bahagia di dunia dan
di akhirat.

Yunus Badawi said...

Terima kasih berkongsi peringatan.

MULAN said...

dah lama ustaz tak mai sini.. kalo dia mai, kami berpusu2 pi dewan.. best ustaz azhar ni..

ibundo said...

kita ni memang kena selalu diingat-ingatkan...

JHaZKiTaRo said...

thanx for sharing.. :) anyway, salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

Yan said...

tq for sharing..

i pun suka tgk.

aNIe said...

Yus...baru ingat... akak rasa baca kat blog Yus kot... tapi akak dah browse blog Yus tak jumpa plak entry pasal Ustaz Azhar tu.. tu yang tak ingat tu...hehehe

--------------

Salam Rozila... ada perkara yang baik kita sama2 berkongsi kan..

Betul tu... kita ni hamba ALLAH.. kena menghambakan diri padaNYA...

aNIe said...

YB...kita kena saling ingat mengingati kan?

Sebab kita sebagai manusia sering terlupa

-------------

Mulan Ustaz tu orang Ganu kan?

aNIe said...

Ibundo.. ye lah kak...kadang kita sering terleka kan...?

----------

Jhazkitaro...akak memang sering singgah ke blog Jhaz...cuma tak tinggalkan jejak aje...

aNIe said...

Yan... ade sehari tu layan video dia sampai habis...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails