Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, November 23, 2011

Menghilangkan Kerinduan...

Semalam ke econsave... jumpa ini....


Petang semalam...menghilangkan rindu... lama dah tak makan...rindunyaaa....


Dah pun abis sebalang...

Hahahaha....betul2 rindu ni...





...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

16 comments:

MOKCIK AZWA said...

Salam kak..azwa pun suka makan kuih ni ..cecah dengan teh o atau kopi ker memang terangkat la...hehehe

Acik Erna said...

Tunggguuu..akak dah tempah untuk anie..tapi belum dapat..anie dah beli dulu ye..

aNIe said...

Mokcik...dulu kecik2 suka cicah dengan air oren F & N...hehehe...sedap...

-----------

Kak...kuih baulu yg akak bagi dulu memang terbaek...lama simpan tak berkulat pun...dulu anie beli kat econsave sebekas mcm yg akak bagi tu... berkulat .. sayang betul

Sayang akak jugak...Muahhh!!!

lieynanilaz said...

ni musim org kenduri...boleh dapat gift baulu tapi tak taulah sedap ke dak..hehe.

Yunus Badawi said...

Kalau dapat bahulu yg gebu tu mmg best. Selagi tak habis, tak tahu nak stop.

sharifah rosidah said...

Shidah dulu2 suka gak makan bahulu tapi tak tahu semenjak dua menjak ni dah kurang makan macam dah tak minat.

aNIe said...

lienanilaz...ahah...sekarang ramai yang bagi cenderahati kuih baulu...akak suka kuih baulu yg kecik2 ni...ada jugak yang bagi baulu besar tu tak minat sgt...

---------------

YB...hahah...betul tu...lembut je...tak perasan dah masuk mulut dah telan...

aNIe said...

Shidah...kita sampai sekarang tak jemu2 lagik...dari dulu memang suka kuih ni...hahahah

kak ina kl said...

kalau dapat makan panas-panas sedap kan..

hari sabtu dan ahad gi umah mak saudara dekat bebeno dgn melaka sentral tu..tapi perut kenyang sebab ada kenduri kawin taklah leh rasa nasi gunting ini

Zaitun said...

Kak Zai rasa kuih bahulu dulu lebih sedap berbanding sekarang,mungkin cara pembikinan yang menggunakan arang.

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini,

Blog khas buat PENCINTA HANDBAGS yang stylo (handbags & tips):

http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM (:

MULAN said...

haaaa.... saya beli almost every week kalo pi giant kalo ada jual... sbb musim ujan ni, kasi cicah sama kopi o jugak...

aNIe said...

Ina... masa panas2 tu kan dia lembut lagik...memang sedap...

-------------

Kak Zai...memang betul...dulu punya lagik sedap...lembut ...gebu kan?

aNIe said...

Mrs. Lady stylo...tq...

-----------

Mulan...sama je kita... kena dgn kopi o memang syiokkk!!

~ yus ~ said...

akak suka bahulu ya? Sedap kan kak makan bahulu cicah air kopi panas2...nikmat..hehe

aNIe said...

Yus... baulu dengan kopi panas... teh susu dan masa kecik2 akak suka cicah dengan air oren F & N

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails