Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Thursday, November 3, 2011

Hari ni Nak Pi Beronggeng ke Mid Vall...

Malam ni aku nak pi beronggeng dengan si bongsu aku ke Mid Valley...

Nak pi tengok Adventure of Tintin..3D...



Ye ... aku dapat tiket free untuk premiere screening tersebut...

Tak sabar rasanya... bukan si kecik je yang teruja... aku pun sama... sebab inilah kali pertama aku dan si kecik nak menonton filem versi 3D...

Si kecik cakap kat aku...


'Kesian ibu...dah tua macam ni baru nak tengok citer 3D...'

Hahahah.... yelah...sian aku kan...?  Aku ni jenis kedekot...bagi aku dari tengok movie 3D tu... baik duit tu aku bawak anak2 pi makan.

Kalau sorang dan RM18... 4 orang dah berapa?

Tu yang sampai sekarang pun anak2 aku tak pernah tengok movie 3D... yang ni dapat free mestilah aku nak pergi...

Pagi tadi aku dah ke pejabat  Nuffnang...

Ini adalah kali pertama aku sampai di sana....

Jenuh kaki berjalan...sebab aku naik tren... nak drive aku tak pandai...


Jam 10 lebih aku dah keluar... maklumlah nanti nak balik ambil anak sekolah... komuter ni dah ler lembab... nanti tak sempat pulak...



Turun dari stesyen LRT Dang Wangi... aku melalui kedai Yellow Cab...

Aku saja ambil gambar ni untuk tunjukkan pada si kecik...dia mesti suka... sebab dia kenal Yellow Cab dari dalam Hantu Bonceng...

Aku pun terus menapak... mencari Heritage House...

Berulang alik aku depan bangunan tu... tapi aku tak perasan perkataan Heritage House tu...

Setelah bertanya baru nampak...


Gambar dari google image...

Sampai aje kat pejabat tu... aku lihat...pejabatnya cantik...

Suasana di pejabat tu nampak santai...


Gambar dari google image...

Setelah mengambil tiket... aku ditanya oleh Farra kakitangan Nuffnang yang menyerahkan aku tiket itu...

'Do you want to have a look around'


'No...nevermind...thanks...i'm in a hurry.  Nice office you have here..'

'Thank you... see u again...and enjoy you birthday treat...'

'Thanks to you too...bye...'

Aku pun terus turun dah bergegas balik...


Lama dah sepatutnya aku ambil tiket ni..hadiah harijadi dari Nuffnang... 4 tiket dari TGV Cinemas... untuk mana2 movie yg ingin kita tonton sehingga tarikh yang dinyatakan..

Nasib baik ade 2 minggu lagi untuk menonton ... nanti bolehlah tunggu cik abang balik di hujung minggu...

Terima kasih Nuffnang....!!!





...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

11 comments:

Ati Masrif said...

wah..syiok nya kak anie
camne leh dapat gift for bdy
ada jwp apa2 soalan ke..
nuff send email ke..

byk soalan da..

enjoy yr movie kak :)

MULAN said...

tak suka citer 3D sbb tak suka pakai glasses tu.. tak enjoy..

tapi dapat tiket free mmg best lah... kalo 3D pon saya masuk...!!

aNIe said...

Ati... kalau tak silap akak bila sampai birthday kita dia akan hantar email beritau ada 4 tiket hadiah dari TGV...tak ingat pun kena jawab soalan ataupun apa2....

--------------

Mulan...First time experience tgk 3D...seronok si kecik...akak pun seronok...tapi lama2 spek tu macam mengganggu...sakit kat idung ni...

ibundo said...

penah sekali tengok 3G. seronok gak sebab nampak macam real.

MOKCIK AZWA said...

Wah bestnya akak..hehehe..teringat zaman kanak2 pulak dahh

aNIe said...

Kakpah...anie first time tengok 3D...seronok...dah jadi mcm bebudak...nampak air rasa nak sentuh je...hahaha..

---------------------

Mokcik...memang seronok...rasa nak tgk sekali lagik

pB said...

pB was here ....

sharifah rosidah said...

Ala 3D kita tengok masa hubby belajar kat US je dulu, masa tu umur pun muda lagi cer ajak dia sekarang tengok wayang mati balik hidup pun dia tak nak,hrmmm apa nak buat dah laki den macam tu ikut je ler.

aNIe said...

PB.. glad you are here...

-----------

Shidah...hehehehe... ayat akhir tu buat kita senyum kambing... dah camno kan... dah laki kita camtu ...ikot je lah...

HappyIrfa said...

nak tunggu jugakla tahun depan,harap dapat tiket free

Kak Anie said...

Irfa... tunggu jangan tak tunggu...heheheh

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails