Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, October 12, 2011

Tolong...!!




Camaner nak buat ni...? Puas dah godeh2 masih kluar lagi benda ni kalau guna Google Chrome..



...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

12 comments:

pB said...

apa cer nie??

HappyIrfa said...

alamak..x dapat nak tolong la kak.tanya pakar IT..saya tak berapa cerdik IT ;-(

Ila said...

kak anie,cuba check kat bloglist akak..ade tak website yg dia katakan tu..remove kan jer website tu...ari tu ila pun kena macam tu...website onebreastbouncing tu yg ada prob...remove kan kalau ada dlm bloglist akak

JAI said...

Betul remove blog yang disebut tuh..Takleh gak akak kena remove semua blog yang ada dalam bloglist, mungkin salah satu blog yang ada kat bloglist akak ada malware..

zue said...

assalamualaikum kak anie,
nape jadi mcm tu ek..sy ni lagi le buta IT.

Acik Erna said...

anie..tak dapat nak tolong.tak tau..

secangkir madu merah said...

ada virus ni kak.. cuba akak check

sharifah rosidah said...

Alamak kita tak dapat tolong, kita masih terangkak rangkak belajau IT ni.

aNIe said...

PB...ada link yg akak paste kat blog ni ada malware...tu yang tak boleh nak buka blog tu

-----------------

Irfa... dah puas godeh...at last dah okay dah

Heheheh

aNIe said...

Ila... akak dah kluarkan link tu dah...Alhamdulillah...dah okay sekarang... masalah betul...hehehe

Thanks..

--------------

Jai...akak dah dpt tau dah mana puncanya... okay dah... akak dah buangkan link tu

aNIe said...

zue...salah satu blog dlm bloglist akak ada problem...tu yang tak boleh buka guna google...sekarang dah okay...akak dah tau mana punca masalahnya

--------------

Kak...dah okay dah kak... Alhamdulillah

aNIe said...

Yatie...puas cek...baru dpt tau puncanya... dah okay dah...akak dah keluarkan link tu

-----------

Shidah...hehehe... okay dah...penat menggodeh...kerja pun tak jadi

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails