Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, October 5, 2011

Justine & Jeremy si Kembar Yang Comel Sangat....!!! Layannnn......

Aku dgn anak2 sekarang sibuk layan video si kembar 2 orang ni....

Just love them... they are so cute.....

Comel sangat....!!!









...




 Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.



10 comments:

Mak Su said...

x dpt tgk gmbr, apa yang mereka buat tu?

Sari Yusa Ibrahim said...

jadi penghibur Kak Anielah budak2 ni ya.. hehe

MULAN said...

memang cute..!!!

best nya lamb chop tu..!!!

Diyanazman said...

wehhhh cumilnyaaa anak sapa ni???

iina said...

wah mmg cute giler ;)

secangkir madu merah said...

comelnya bebudak tu hehehehe

aNIe said...

Maksu..diorang menari... the first video diorang menari lagu Kungfu Fighting...comel sgt...

-----------------

Sari Yusa... tu lah pasal...bukan akak je... semua anak2 kat rumah ni...

Berulang kali tengok...gelak2...sebab comel sgt...

aNIe said...

Mulan...comel kan? Sgt comel...

Lamb chop tu sedap giler...

------------

Diyana...akak dgr mix blood tapi ayah dia Philipino...

Suka sgt tgk...pandai diorang joget ikut rentak lagi

aNIe said...

iina...tau takper...hahaha...tak boleh tahan tgk diorang menari... ikut rentak...ada gaya

-----------

SMM.... geram tgk kan... ?

sharifah rosidah said...

Hehehe anie comel je budak berdua ni panda mak dia ajar diaorang menari nari kan!

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails