Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Thursday, October 20, 2011

Al-Fatihan buat Arwah Ayah PB...




Salam buat semua kawan2 blog...

Tadi semasa aku ke Pejabat Amway...

Terima panggilan telefon dari PB  ... Pulut Bakar...

Rakan blog yang telah lama aku kenali... dan kami telah pun berjumpa berkali2...

Di hujung talian...dalam sedu sedan dia menyampaikan berita sedih yang ayahandanya yang tercinta telah kembali ke Rahmatullah pagi tadi...

Tak dapat bertanya dengan lebih lanjut... kerana keadaan tidak mengizinkan...

Hanya pesan darinya...

'Kak Anie...tolong sampaikan pada kawan2... yang ayah PB dah meninggal... dan harap dapatlah kawan2 yang mengenalinya mendoakan arwah dan menyedekahkan Al-Fatihah...'

Takziah dari akak... buat PB...

Semoga tabah menghadapi dugaan ALLAH ini... kerana kita semua akan ke 'sana' jua nanti... cuma masanya belum ditentukan...

Al-Fatihah...semoga roh arwah ditempatkan bersama2 orang2 yang beriman...

Dan semoga PB selamat dalam perjalanan balik ke Kota Bharu...





...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

19 comments:

sharifah rosidah said...

Salam takziah buat Pb dan keluarga, walaupun tak kenal tapi selalu nampak initial pb dalam komen diblog blog.

Semuga selamat dalam perjalan pergi dan balik kekota baru,insyaallah.

tee said...

tq kak anie for the info.. patut lar ari ni rasa tergerak nak bukak blog kawan2...

Al-fatihah ...

♥ manje ♥ said...

Al-Fatihah buat arwah ~

~ yus ~ said...

Al-Fatihah buat arwah ayah kak PB...

turut bersedih...

salam takziah untuk kak PB ya kak..

ainnoraini said...

alfatihah..semoga dipermudahkan disane nnt...

MULAN said...

alfatihah... moga rohnya dicucuri rahmat..

Ezza said...

Al fatehah buat pB sekeluarga...

Zareda Norman said...

kak anie, thanks for the info...

kak ina kl said...

al fatihah buat arwah..semuga rohnya ditempatkan bersama-sama orang-orang yang beriman

HappyIrfa said...

saya dapat kol tapi tak dpt cakap panjang..bateri kong terus putus..
moga kak pb tabah..alfatihah

nurazzah8 said...

Salam Kak Anie,
pagi ini baru dapat baca msg dan terkejut bila dapat tahu tentang ayah pb..Azzah dah call dia ...sebab dah 2 hari tak dapat bukak blog dan berblog-walking menjenguk rakan-rakan...

Walau apapun...TAKZIAH buat pb..semoga roh ayah pb ditempatkan bersama-sama roh orang2 yang soleh...Amin..

Sari Yusa Ibrahim said...

Al-Fatihah, semoga pb selamat pulang melihat jenazah ayahnda beliau.

Mamamanja said...

takziah dan al-fatihah...

aNIe said...

Shidah...terima kasih dari PB buat semua ucap takziah... segala telah pun selamat diuruskan... dia di KB skrg...

--------------

Tee...lama tak dengar khabar... kemana menghilang... ?

aNIe said...

Manje...& Yus... PB mengucapkan terima kasih... atas doa dan ucap takziah dari kawan2...

aNIe said...

Ainnoraini & Mulan... Semoga rohnya dicucuri rahmat...

aNIe said...

Ezza & Zar..terima kasih dari PB... sama2 kita doakan ye...

-------------

Ina & Irfa... semoga doa kita sampai pada arwah...

aNIe said...

Azzah... masa dia call tu tgh nangis..akak pun jadi sebak...

Segalanya dah selamat diuruskan...alhamdulillah...

--------------

Sari Yusa... & Mamamanja... terima kasih dari PB atas doa dan ucap takziah...

diyana said...

alfatihah!

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails