Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Thursday, June 30, 2011

Esok Aku Nak Terbang...

Sedang berkemas beg dan barang2 yang perlu....


 Beg dah siap...cukuplah satu beg untuk aku dan si kecil


 Passport pun dah standby...


Wang pun dah disimpan... beratus ribu... orang kaya aku sekarang...!!

Tunggu esok sahaja untuk terbang...

Seawal 4 pagi aku harus berada di LCCT...

Jogja... here we come...!!









...

Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

15 comments:

Alina... said...

wahhh jalan jauh yer...bila balik tuuu,,,?pegi dgn saper..?

~ yus ~ said...

wah akak..jalan2 tu.

Husband yus pun nak ke sana pertengahan Julai nanti. Urusan kerja tapi..tak dapat ikut...huhu

aNIe said...

Alina...akak pergi dgn Fareez...ada event Upin Ipin kat sana... Isnin balik...sekejap je...jadilah pi jenjalan tengok negeri orang

-------------------

Yus...akak tak pernah lagi ke Indonesia... ni kali pertama...Tapi akak pergi sebab Fareez ada event kat sana...jadi mungkin tak dpt nak bershopping...sebab tak tau jadual mereka...

Acik Erna said...

anie.meneman fareez rupanya ye..kali ni tak de le sikecik tu tidur peluk talipun lagi.

MULAN said...

ohhhh aeez ada event kat sana ya... have fun ya kak anie..

ibundo said...

selamat berlibur..

kak ina kl said...

selamat berlibur ya ibu..semuga ibu selamat pergi dan selamat pulang

zino said...

fareez kira artis la.. anie manager hehe

nurazzah8 said...

Salam Kak Anie, mungkin masa azzah tulis ni Kak Anie dah kat airport...selamat jalan Kak Anie dan aeez...baik-baik ya buk...;-)

secangkir madu merah said...

bestnya... nak itut...

Zaitun said...

Selamat pergi dan kembali.

aNIe said...

Kak Erna...malam ni pun tak dpt peluk anie...dpt katil separate... tapi puaslah ibu depan mata dia...

----------------

Mulan...event kat sini nampak grand... kat Ciputra Mall...besar...

aNIe said...

Ibundo...terima kasih...

------------

Ina...ibu di sini sedang bersantai...heheheh...terima kasih

aNIe said...

Zino...manager tumpang glamor je...hehehe

--------------

Azzah...terima kasih...akak seawal jam 5 pagi dah ada kat LCCT

aNIe said...

SMM...esok datang ye...kat Ciputra Mall...

----------------

Kak Zai...terima kasih...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails