Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Thursday, May 26, 2011

Karnival Upin Ipin 2011..Melaka Wonderland...

Malam ni... aku kena berkemas ...

Esok petang seawal 4 petang nak bertolak balik ke Melaka.

Fareez terlibat dengan Karnival Upin Ipin di Melaka Wonderland...





Ada konsert lagi...

(...dari laman web Kelab Upin dan Ipin)



......Selain dapat berjumpa dengan maskot Upin & Ipin, kawan-kawan juga dapat menyaksikan persembahan menarik oleh pelakon suara, permainan sukaneka air dan macam-macam lagi. Acara kemuncak pada malam 28 Mei ialah Konsert Sahabat Selamanya. Kalau kawan-kawan nak tahu, konsert ini akan digegarkan oleh penyanyi dari seberang yang popular dengan lagu “Sahabat Selamanya“. Siapa lagikan, tentulah abang Fadly, Ari dan Rindra dari kumpulan Padi.
Tak cukup dengan itu, abang Faizal Tahir pun turut membuat persembahan istimewa kepada kawan-kawan di konsert ni nanti. Jadi apa lagi, kawan-kawan kenalah dapatkan tiket yang telahpun dijual di kaunter Melaka Wonderland, Geng’s Corner ataupun di UIBoutique. 

Pada mereka yang berdekatan jom ke Melaka... bawa anak2 ke Melaka Wonderland...




Lokasi... berdekatan dengan Taman Botanikal Melaka...

Fareez akan berada di sana selama 2 hari... dan aku akan menemani dia di sana....






...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

8 comments:

sharifah rosidah said...

anie kita jumpa disana disana

zino said...

kek mano toboh e tu orang bawa kapal terbang yo boleh baco peta tu..

kakpah said...

pasti fareez seronok. maknya pun mesti seronok gak. selamat beronok-ronok hehe..

MULAN said...

kalo dekat nak pi jugak... have fun..!!!

aNIe said...

Shidah... jumpa di sana ye...

-----------

zino...hahaha... amik map kat wikimapia... google takde pulak...hahaha...

Alah...dokek2 yo dongan Taman Boyo...

aNIe said...

Kak Pah...anak2 seronok lah dpt main air tu...

------------

Mulan...tulah jauh ye.. kalau tak dpt kita sama2 bergumbira di sana...

MOKCIK AZWA said...

Teruja gak ni nak melawat kak Anie hahaha... fuyooo..siap ada map gitu..ada kelass... hehehe

aNIe said...

Mokcik....hahahaha... letak map tu sebab kak anie pun tak pandai nak ke sana...dulu cik abang akak yang bawak....

Tapi senang je masuk kalau dari air keroh tu....

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails