Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Sunday, October 31, 2010

GA" Nurazzah8 mana pulak ni?"

Hmmmm.... aku tak pernah lagi memasuki mana2 'Give Away' (GA)

Kali ni aku tertarik nak buat... sebab hadiahnya merupakan buku2 novel kepunyaan penganjur Give Away ni iaitu Nurazzah8

Antara syarat penyertaan ialah....(copy paste dari blog Azzah)


 sesiapa sahaja boleh masuk GA ni, tapi first jadilah follower blog ini.

* tulis entri di blog anda kenapa saya pilih angka 8

* tinggalkan komen di bawah entri ini beritahu nama anda dan permalink entri di blog anda (komen di shout box tidak di kira)

* tulis sekali di komen itu apakah buku pilihan anda sekiranya anda terpilih menjadi pemenang

* tarikh akhir ialah 8 nov 2010

Hadiahnya pula adalah novel2 dari simpanan Azzah dan anak2nya.

Azzah memang merupakan ulat buku.... dan dia menerapkan sikap suka membaca kepada anak2nya.

Kalau setiap kali ada Pesta Buku... Azzah pasti akan memborong buku yang banyak....

Jadi kali ini dia ingin membuat Give Away kepada pembaca2 blognya yang merupakan salah satu dari buku2 novel simpanannya....

Aku mengenali Azzah sejak dari tahun 2007... dan kali pertama membuat komen di blognya ialah pada entrynya yang bertajuk 'Jejak Sahabah & Rasul" - May 20 2007

Begitu tertarik dengan entry2nya tentang perjalanan & catatan ziarahnya di bumi Anbiyah... 

Dan setelah begitu lama mengenali beliau di alam maya... kami berjumpa pula di alam realiti pada 15/04/2008...

Memang seronok berjumpa dengan wanita serba boleh ini... seorang yang mempunyai profesyen yang mulia dan disanjungi... beliau juga merupakan ibu kepada 8 orang anak....

Dan... sungguh aku kagum dengannya kerana dia berjaya mendidik anak2nya menjadi anak2 yang berjaya... bermula dengan Asma'  kedua Zaid ... ketiga Ammar... keempat Anas... kelima Wafa' ... keenam Muadz ... keetujuh Zubair dan yang bongsu dan kelapan Hana...

Dan seperti kata Azzah... 'Eight Is Enough...'

Itu sebablah Azzah menggunakan no. 8 pada nama blognya... Nurazzah8

Tapi pada suatu ketika dulu... nasib baik nombor 8 tu tak bertukar ke nombor 9... kalau tak caya bacalah di entry Azzah yang ini....

Okay Azzah.... boleh menang tak?...Heheheheh....

Tak kisahlah menang atau tidak... cuma aku ingin memeriahkan Give Away kawan blog aku ni....

Pertemuan ke 2 dengan Azzah di D'Marche...







...

Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

7 comments:

nurazzah8 said...

Salam Kak Anie...

thanks ye kak sudi join GA ni... nnt Azzah update kan di blog ya...

hurm..bagus bagus tu (tulisan akak lah...hehehe ... ada can nak menang nih..hehe)

terharu sangat sebab akak ingat semua pertemuan kita...(sy pun tak ingat bila akak tinggal komen akak yang pertama!)

nurazzah8 said...

tapi kak ...akak tak nyatakan buku apa yang akak nak jika akak tercalon menjadi pemenang GA ni!

nurazzah8 said...

Salam Kak Anie,
sorry..Azzah dah baca komen kat entri di blog Azzah...dah tahu dah akak nak buku apa...;-)
Thanks kak..

Kak Anie said...

Hehehe... trima kasih azzah... masih ingat lagi entry azzah lepas jumpa 'lady' heheheh...

Yunus Badawi said...

Bila baca n3 Kak Anie ni langsung terbantut hasrat saya nak masuk GA nurazzah ni. Mana tidaknya: Kak Anie dah kenal azzah agak lama dan pernah berjumpa. Boleh citer bermacam2 tentang latar belakang azzah sdgkan saya baru aje mengikuti blog azzah.

Nampaknya saya beri peluang kpd yg lain ajelah utk menang huhuhu

zino said...

boleh jadikan modal ni hehe boleh tiru kan hehe

Kak Anie said...

YB...hahahah... tak kesah ler dpt ke idak... Azzah pilih 8 orang... alah... saja nak memeriahkan aje...hehehe


Zino...heppp!! tak boleh tiru...babap nanti....heheheh

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails