Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Friday, October 29, 2010

Aku Teruja Ingin Memiliki BLACKBERRY TORCH 9800 dengan CELCOM ...Your No.1 Blackberry Provider...!!

Dah lama rasanya aku tak masuk apa apa peraduan yang dianjurkan oleh Nuffnang...

Kesibukan membuatkan aku jadi tiada masa untuk membuka website Nuffnang... kadang untuk ke blog kawan2 pun tak berkesempatan.

Tadi aku klik ke website Nuffnang terus aku jadi teruja...

Kenapa ?

Kerana ada peluang untuk memenangi BLACKBERRY TORCH 9800 smartphones hanya dengan membuat blog post tentang harga dan promosi GILER2  dipelancaran  CELCOM BLACKBERRY TORCH  di Bukit Bintang Entrance, Pavilion KL (in front of La Bodega) hari ini (29hb Oktober) dari jam 3 pm hingga 10 malam....


Agaknya mesti orang kata ...kenapa aku teringin sangat pada BLACKBERRY TORCH 9800 yang ditawarkan itu sedangkan aku baru saja mendapat hadiah sebuah Blackberry pada harijadi aku baru baru ini.




Sebabnya ialah....


Blacberry Torch 9800 is AWESOME....


Terdapat banyak ciri-ciri yang membuatkan siapa2 pun sukar untuk menafikan ianya begitu ingin dimiliki...



Connectivity at your fingertipsMaximized multimedia
Immerse yourself with 8 GB of memory, expandable up to 32GB with a microSD card, zoom effect by a pinch of your fingers and enhanced music player that allows you to view full album art and track listings in portrait or landscape.

Mempunyai memory sebesar 8 GB dan boleh di 'upgradekan' sehingga 32 GB dengan card Micro SD ....

-  aku memang suka menyimpan segala data-data dalam handphone aku...

Alamat kawan2... alamat pelanggan2 aku... segala tarikh2 yang penting... dan yang penting aku suka mengambil gambar dan video .

Setiap kali mengambil gambar dan video biarpun aku sudah memindahkannya ke komputer aku tetap ingin menyimpannya di dalam hp ku.

Lagu2 kegemaran... serta surah2 serta ayat Quran yang berbentuk MP3 ... semuanya berada dalam hp ku...

Sebab itulah aku perlukan simpanan memory yang BESAR.....

BLACBERRY TORCH 9800 ADA...!!!






Connectivity at your fingertips5 MP camera
Comes with flash, continuous auto-focus and image stabilization, plus 11 photo modes and video recording to ease those spontaneous moments.

Terbina dengan camera 5 megapixel yang bakal memberikan gambar2 yang menarik... cantik...lebih tajam...

.... aku memang suka mengambil gambar... dan aku tak suka membawa beg tangan yang berat... jadi dengan hanya BB Torch ini aku tidak perlu lagi membawa camera digital aku sendiri... kerana gambarnya sudah cukup memuaskan.

Walaupun orang lain sibuk dengan camera DSLR... tapi aku yang dah berumur ni cukuplah hanya dengan BB Torch yang serba boleh...

Kamera yang cukup baik dan 'reliable'....BLACKBERRY TORCH 9800 ADA..!!!





Faster, richer browsing


Multi-tasks by managing multiple open websites with tabbed browsing as well as bookmark all your favourite sites with branded icons or customizable names right from the home screen.





Pantas dan mudah... boleh membuka multiple websites... itu yang diperlukan oleh semua orang...




Menarik... dan pantas...BLACKBERRY TORCH 9800 ADA...!!!


Connectivity at your fingertipsIntegrated social feeds
Now you can update multiple social networks such as Facebook, LinkedIn, Buzzd and much more with a single post or gather and filter all your social network and feeds in one view. It's that easy!

....zaman sekarang... ramai orang ada FACEBOOK... ada TWITTER....ada BLOG... ada FLICKER... ada macam2 lagi akaun sosial yang menghubungkan aku dengan rakan2 di alam maya....

Dengan BLACKBERRY TORCH 9800 semuanya boleh....!!! Walau dimana jua kita berada...!







Lihatlah pada bentuknya yang nipis... menawan.... 'sexy' seperti meminta2 ianya berada dalam genggamanku....

Yang membuat aku tertarik ialah... ia mempunyai ciri-ciri skrin sesentuh  3.2 inci ( besar skrinnya ....pasti puas)  dan juga Blackberry keyboard sebagai pilihan...

Maklumlah adakalanya menggunakan skrin sesentuh adalah sukar... maka kita punya pilihan kedua iaitu menggunakan Blackberry keyboard...

Untuk lebih maklumat  dan spesifikasi tentang Blackberry Torch 9800 ini... sila klik di sini...... 

Anda pasti akan tertarik... dan sukar menolaknya....



Kalau aku sebagai surirumah perlu untuk mendapatkan Blackberry Torch 9800 ini pasti anda juga teruja untuk memilikinya...

Jangan lepaskan peluang ini...

Dapatkan promosi harga 'GILER2' untuk BLACKBERRY TORCH 9800 smartphones dengan liputan meluas dari CELCOM di mana2 BLUE CUBE outlet nationwide dari 3hb November 2010.....



Cepat... jangan terlambat... kalau tak dapat... pasti menyesal... harga runtuh...!!!
Check this out...












Note :  

By the way, there’s something else we have to share with you – On this auspicious date of 29 October 2010, the Celcom BlackBerry Torch 9800 is officially launched and there’s a one-day-only crazy deal going on in conjunction with the launch! Here’s what you can expect:


 Enjoy the Celcom BlackBerry Torch at CRAZY prices from as low as RM 8 when you sign up on the day with Celcom Exec or Celcom Biz plans!
- 1st 10 customers to sign up get it at RM 8!!!
- Next 100 customers get it at RM 488!!
- Following 100 customers get it at RM 888!
- ONLY LIMITED STOCK AVAILABLE and it’s FIRST COME FIRST SERVED… so get there as early as you can!
- Get a FREE Limited Edition BlackBerry Torch Door Cover, FREE BlackBerry Torch hard casing plus FREE Call Me Tones for 1 month worth RM5, games, apps for BlackBerry®. Just Dial *118#, and select STUFF FOR BLACKBERRY!
- There’ll also be many other fun activities, prizes and giveaways on the launch date.

...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

8 comments:

nasazfrog... said...

wah mmg canggih fungsi dia.... hope akan dpt merealisasikan impian akak...

Kak Anie said...

Nasazfrog...ehehehe... memang canggih... saja memeriahkan suasana peraduan... tapi kalau menang pun best jugak..!!

~ yus ~ said...

Wah kak..mmg canggih. Tumpang teruja. Good Luck! Yus doakan akak dapat..

iina said...

wah kak nak dapat blackberry lg ke?? tetiba jek teringat kek blueberry ;)

Kak Anie said...

Yus...akak berkenan sebab kamera dia 5 mp... macam N95 akak... gambar cantik...tak payah nak usung kamera digital lagik...

------------------

iina...belum dpt lagi...baru nak masuk peraduan kalau ada rezeki adalah...doakan akak

Zareda Norman said...

kak anie

semoga berjaya menjadi pemenang.. saya plak baru tukar pakai iphone ni.. kalau tak memang nak masuk juga pertabdingabni

DLSJ Sahrul (nbk466) said...

Emm..kalau nk tggu hadiah b'day next year cam lambat lagi & tah apa lg model yg keluar nanti yea kak.. ; )

Zaitun said...

Salam kenal

Kak Zai tolong doakan insyaAllah berjaya,tapi kalau dapat yang baru yang dah ada tu nak bagi siapa...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails