Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Monday, October 4, 2010

2hb Oktober Yang Lalu...

 2hb Oktober lalu...

Adalah tarikh aku dilahirkan...

Bila usia semakin meningkat... rasanya tiada apa yang lebih istimewa dari ucapan dari kawan2 dan yang paling istimewa dari suami dan anak2 tercinta.

Aku tidak pernah meminta lebih dari kata-kata ucapan...kerana memang aku dah biasa dengan situasi itu.

Kalau kami semua duduk bersama dulu... cik abang dah pasti membawa kami sekeluarga keluar untuk makan-makan bagi merayakan hari istimewa itu.

Memang dah macam jadi amalan aku dan anak2... tiap kali harijadi dlm keluarga kami akan keluar bersama dan menghabiskan masa pergi makan di tempat2 pilihan cik abang.

Di hari berbahagia itu... andai segala doa akan dikabulkan... apa yang aku ingin dari Mu hanyalah kebahgiaan aku dan keluarga ku dunia akhirat... semoga aku dan suami serta anak2 diberikan hidayah dan petunjuk diberikan aku dan suami kesihatan yang baik agar sentiasa dpt beribadah pada Mu... dan semoga  apa jua yang kami lakukan diberkati.

Biarpun hari tersebut adalah harijadiku namun aku tak pernah dpt meninggalkan keluarga dan anak2ku dari setiap kali aku memanjatkan doa ku.. kerana mereka adalah buah hati ku... nyawaku...

Apa-apa pun... aku berterima kasih sangat pada cik abang yang menghadiahkan .... sebuah telefon Blackberry...

Terima kasih sayang... luv u so much...!!!




...

Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

19 comments:

shafarina said...

waaaaaaaa.. lagilah sakan berfb through bbm


ingat tau, nanti emel saya nombor pin bbm akak, leh bermsg2 free :)

pB said...

SALAM



happy belated besday

moga panjang umur lagi dan lagi dan lagi dan lagi

MOKCIK AZWA said...

Wau gumbira berbunga2 la akak yer dapat hadiah BB untuk besday tu...

Zareda Norman said...

happy birthday kak anie..

kadangkala pemberian pemberian di hari hari istimewa ni memang sangat bermakna.. tak kiralah kecil ke besar.. tak gitu?

Mak Su said...

happy birthday dearie kak anie, all the best to you, lepas ni hapdet fb selalu ler ek ;)

iina said...

Happy birthday kak.. dah lama tak singgah sini sebab tiap kali masuk sini mesti dapat warning blog akak ada malware.. tuh yang kadang2 tak masuk sini.. selamat berfb dan berinternet ye kak di blackberry ;)

leeya said...

yay!! finally dapat jugak bb idaman hati akak..hehehe..tumpang seronok! leh la berbbm lps nih :)

HappyIrfa said...

hepi beday/..semoga sihat selalu ye

wow..blackberry..sy cuma dapat dlm mimpi

oren said...

hepi besday kak lady..seronot dpt blackberry :)

semoga segala impian akan dipermudahkan dgn izinNya..

~ yus ~ said...

Happy Belated Birthday kak Anie!! Best tu dapat blackberry..:), tumpang seronok sekali..

manje said...

salam kak anie

happy belated besday kak...
moga dikurniakan Allah kesihatan
dan rezeki yg baik yea... (^___^)

ainnoraini said...

salam kak anie...
hepy besday kak anie... rase belum terlewat lagikan..

semoga akak dimurahkan rezeki dan bahagia selalu dan diberkati allah dalam segala urusan didunia dan akhirat. aminnn....

aNIe said...

Wan...terima kasih... nanti akak inbox kat FB no pin ye...

--------------

PB...terima kasih ye...

-------------

Mokcik...kebetulan hp akak pun dah rosak... dptlah ganti yang lain

-------------

Zar... betul tu....kecik pun bernilai pada kita...sebab ingatan itu lebih penting... lebih2 lagi bila itu pemberian orang tersayang

aNIe said...

Maksu...hehehe... BB ni nak kena upgrade dulu... baru boleh update FB selalu

-----------------

iina...terima kasih... ntah kenapa tak boleh guna google chrome... akak dah buat semua langkah tapi malware warning tu ada lagik.

-----------------

Leeya...hehehe...seronok... sebab dpt hp baru... lagipun hp lama akak tu dah rosak

----------------

Irfa... akak ni kalau cik abang tak bagi tak dpt lah jugak.. mimpi aje lah...hehehe

Terima kasih irfa...

---------------

Oren...terima kasih... semoga segala doa kita diperkenankan...

---------------

aNIe said...

Yus... terima asih

---------------

Manje...terima kasih ... semoga semua doa diperkenankan

---------------

ainnoraini... terima kasih ye...

umeboshi said...

happy birthday k.anie!!!!

Anonymous said...

Makin banyaklah rahsia-rahsia yang akan terpendam....

Anonymous said...

Sebelum keli masuk ke lubuk sepat, kenalah bagi makan ubat tidur dulu...baru rahsia tak terbongkar

Anonymous said...

Nak citer pasal bumper best, bantal jatuh berguling dan katil kecil sangat..jgn2 tu ubat vitamin, kesian dia...dok kene suruh tido !!!Itulah banyak sangat makan beskot luar...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails