Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, September 8, 2010

Balik Kampung...Hohoho Balik Kampung....

 Esok malam...aku dan anak2 nak balik kampung...

Yeaayyy!!  Dah nak Raya...

Ramai yang kata Raya jatuh pada hari Khamis...

Tapi ada juga yang kata... itu semua khabar angin...

Kena tunggu pengumuman pemegang mohor besar Raja-raja dulu.

Buatkan betul2 Khamis raya...mampuih aku..!!

Baru nak balik kampung malam Rabu esok...

Tapi aku yakin Raya hari Jumaat...heheheh...

Bila dah balik kampung...baru lah ada mood nak raya...

Kat rumah aku Shah Alam...macam orang tak raya...langsir pun tak gantung lagik

Rumah mertua aku...memang semua dah ready...orang kata tunggu nak raya je...dah siap bercat baru...berlangsir baru dah...

Di rumah aku ni...satu benda pun takde yang baru...

Yang ada cuma baju & kasut raya aje...tu pun nanti nak hangkut balik ke Melaka.

Kuih raya adalah 2 -3 bekas kat dapur tu...tu pun anak2 aku dah makan separuh.

Biarlah diorang makan...nanti raya dah tak larat nak makan.

Harap2...esok malam taklah ramai kat highway tu...

Harap2 perjalanan akan berjalan lancar...

Pada semua rakan2 blog...

Pengunjung2 blog aku ...

Aku ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan....

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI...

MAAF ZAHIR BATIN...

Seandainya ada yang terkasar bahasa...tersinggung dengan kata-kata aku di blog harap dapat dimaafi...

atau

tersilap komen...tersalah bahasa yang digunakan...maaf dipinta...

buat rakan2 yang akan balik ke kampung...atau ke mana jua

semoga selamat dalam perjalanan...berhati2 dijalanraya dan selamat sampai ke destinasi...









...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

10 comments:

Marina Monroe said...

Selamat Menyambut Hari Raya di kampung dgn keluarga tersayang.
Maaf zahir batin dari aunty.

shafarina said...

Ucapan yang sama untuk Kak Anie sekeluarga.

Selamat bergembira di hari raya...

ainnoraini said...

salam kak anie...
Selamat bergembira bersama keluarga tersayang dgn ucapan `SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR BATIN’.

oren said...

selamat hari raya kak..

elly said...

Akak balik malam eh....saya dah sampai dah kat kg...gerak kul 2.30 petang, sepanjang perjalanan takdelah jam...elok je nak masuk bandar Raub...fuhhh jam ngalahkan kat KL....

Apa-apa pun Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin...

cikdinz said...

Selamat hari raya kak lady.
maaf zahir dan batin.

ckLah@xiiinam said...

Selamat hari raya....

hazman aka species1980 said...

Ucapan tulus ikhlas : SELMAT HARI RAYA AIDILFITRI....

Uncle Lee said...

Hi Anie, selamat hari raya to you and all at home. Happy holidays and keep a song in your heart, Lee.

dEeWaN said...

Selamat Hari Raya juga buat akak sekeluarga.

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails