Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Monday, July 12, 2010

Piala Dunia Telah Berakhir...Tahniah Sepanyol...

 Masih ingat pada posting aku untuk Project Alpha Nuffnang...

Who Will Win World Cup?... di sini

Aku telah memilih Sepanyol @ Spain @ Espana....

Dan semalam ramalan aku betul...hahahaha...!!  Aku dah macam Paul d' Octopus.

Kalau lah ada yang percaya pada entry aku dulu pasti akan memilih Sepanyol juga.



Tahniah pada pasukan Sepanyol khas pada Andres Iniesta yang telah menyumbangkan goal tunggal Sepanyol  pada minit 116 masa tambahan dan menjulang Sepanyol sebagai Juara Piala Dunia 2010.

Kita di Malaysia begitu bersemangat menonton Piala Dunia...menyokong pasukan2 negara luar...

Giliran Malaysia ntah bila lagi pun tak tau...

Rasa-rasanya ada ke peluang untuk pasukan kita ke Piala Dunia...?

4 tahun8 tahun? 12 tahun lagi.....?

Atau kita rakyat Malaysia akan kempunan untuk sama-sama bersorak gembira menyokong pasukan kita di Piala Dunia nanti...






... 

Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

8 comments:

sI tEDI said...

Malaysia akan msuk WC?

he he he

Kak Anie said...

tEDl...seb baik tEDl...gelak2 manja gitu...kalau akak...gelak besau...HAHAHAHAHA!!!

MOKCIK AZWA said...

negaraaa kuuu...tanahhh tumpahhnyaaa darahkuuu...

ngantuknyerr....

Mak Su said...

tahniahlah buat yang menang :)

iina said...

Kak kitorg sorak bkn main semlm hahaha 4 family melepak kat rumah saya semlm. mesia klu masuk world cup kak?? tak mustahil hehehe ;)

AuntieYan said...

Salam Anie,

Amboi! bukan main dia ye...?

Kak Yan tak tengok pun final tu...tak kosa I, pepagi buta nak bangun...anyway, pasukan pilihan Kak Yan kalah...uwaaaaaaaaaaa!

Malam ni nak tengok Isabella lah pulak. Petang mengadap Illusi! ha!ha! banyak masa makcik nih!

Kak Yan peminat setia Vee...tapi tak berapa setia dengan Rosyam..ala-ala sajalah...tak kisah, janji ceritanya bagus. :-)

Sunan_Jati said...

hheheheh

aNIe said...

Mokcik...akak ni takde semangat patriotik eh...hehehe...

-------------------

Maksu...bila Malaysia nak terima ucapan tahniah macam tu kan?

-------------------

iina...mesti meriah...akak sensorang je ari tu...

-------------------

Kak Yan..cerita tu memang best...anie peminat rosyam...& Vee.hehehe...tu yang lagi bersemangat tu...Ilusi pun anie tengok...memang best...

-------------------

Sunan_jati...mempu tersenyum sahaja...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails