Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Saturday, July 31, 2010

Parent Child Nutrition Workshop...


Kelmarin terbaca di FB Redmummy yang dia mencari mereka yang mempunyai anak2 yang berusia 9 tahun ke atas...

Aku terus meletakkan komen pada Red yang anak bongsu aku berusia 9 tahun...

Selang beberapa hari...

Michelle dari Nuffnang telefon aku...

Katanya dapat nama aku dari Redmummy...

Rupa2nya dia ingin bertanyakan samada aku ingin menyerta Bengkel yang dikendalikan oleh Nestle .. Parent - Child Nutrition Worksyop ...

Tanpa berlengah lagi aku terus bersetuju...kerana bengkel seumpana ini datang sesekali sahaja...

Program tersebut akan diadakan minggu hadapan

 (7hb Ogos 2010)

bertempat di Royale Bintang Hotel Damansara

jam 1.00ptg hingga 5.45ptg



Agenda program yang akan diadakan adalah seperti berikut...:

1.00 pm : Registration



1.30 pm : Opening Remarks by Dr Tee E Siong, President of Nutrition Society of Malaysia


1.45 pm : Breakup Group Discussion with Nutritionists & Psychologists


3.45 pm : Round-up Session (with all participants)


4.45 pm : Cooking Demonstration


5.15 pm : Afternoon Tea/Refreshment


5.45 pm : Goodie Bag Redemption and Session Ends
 
 
Di sana nanti kita akan dapat bertemu dengan pakar2 Nutrisi Pemakanan.
 
Bagi mereka yang berminat untuk sama-sama menyertai program/woksyop tersebut...sila download borang tersebut di bawah dan emailkan pada email yang tertera di bawah.
 
Bagi mereka yang mempunyai anak yang berusia 9-12 tahun ...jangan lepaskan peluang keemasan ini...
 
 




...

Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

3 comments:

Uncle Lee said...

Hi Anie, good luck and best wishes....
Should be good fun too. Lee.

kak Erna said...

anie..hari sekolah tu kan..camana anak2 yang sekolah nanti..anie dah bersemanagat nak pegi tu..memang bukan selalau peluang datangkan..

Yunus Badawi said...

Haikal skrg berumur 9 tahun. Kuat makan dan dah mula nak gemuk. Kalau tak nak juga pergi program tu tapi mertua nak buat kenduri arwah pada hari yg sama. Kenalah balik kampung.

Kakngah tolong buat n3 lepas balik nanti ya.

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails