Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Monday, June 28, 2010

Nak Tengok Karate Kid...

Dah banyak kali rancangan tergendala...

Selain dari keadaan diri yang tak sihat...batuk ...sakit tekak...

Macam2 lagi yang membuatkan apa yang aku plan tak menjadi...

Paling utama kebanyakan plan aku gagal kerana program cik abang yang tak menentu.

Bila dia nak balik hujung...memang semua perancangan kena kensel...atau tetiba dia suruh aku balik ke Melaka.

Kalau nak buat apa2 perancangan pun kena tengok program cik abang dulu.

Paling susah...bila cik abang cakap dia tak tau lagi sama ada program tak hujung minggu nanti...

Hmmmm....aku tak kesah...yang kesian anak2...selalunya kena batal saat2 akhir.

Tau lah bebudak kan...kalau kita dah berjanji...nanti berkali2 ditanyanya.

Minggu lepas dah plan nak tengok Karate Kid dengan si kecil...




Tapi terpaksa dibatalkan kerana cik abang balik ke Shah Alam dan dia terpaksa bersiap2 untuk ke outstation pulak...

Jadi...rasanya minggu ni hari Rabu aku nak bawak sikecik ni pergi...yg lain2 dah tengok dah movie tu.  Farhan, Munir & Huda semua kata cerita ni best...lawak...

Harap2 kali ini rancangan aku tak gagal lagik...



...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

6 comments:

kak Erna said...

salam anie..alhamdulillah dah sehat ye..hari rabu nak bawak sikecik tengok wayang jugak ye..dia sekolah tak sampai petang ke..mudah2an kali ini..menjadi rancangan ani..sian aeez...

Zareda Norman said...

kak anie

lepas ni toy story 3 pulak.. heheh tadi zar tengok sex and the city 2.. wow bahaya citer tu

~ yus ~ said...

hehe..kak anie, selamat menonton dgn si kecik. Yus pun dah tgk karate kid...not bad.

pB said...

sporting sungguh akak nie ....

MOKCIK AZWA said...

Kak Anie tengok kat ne tu??

nak join boleh tak hahahhaa

aNIe said...

Kak...dia sekolah petang...tapi selalunya kalau nak pergi anie tunggu lepas maghrib...jadi sempatlah...

Kesihatan masih lom pulih sepenuhnya...tapi okaylah

-----------------

Zar...tajuk je dah bahaya utk anak2...hehehe


Toy story lom bercadang lagi

------------------

Yus...sesuailah untuk anak2 kan? Jackie Chan ade mesti best

------------------

PB...hehehe...melayan anak2


-----------------

Mokcik ....pi cineleisure kot...jom!!

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails