Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Tuesday, June 29, 2010

Kesihatan S. Shamsudin Semakin Stabil...



Semalam terbaca berita tentang seniman seangkatan dengan Allahyarham P.Ramlee S Shamsudin sedang sakit dan kritikal di hospital Alexandara Singapura... setelah beliau jatuh di bilik air...

Tadi buka website ni ....Mystar mengatakan bahawa keadaannya semakin stabil...Alhamdulillah...

Aku dan anak2ku memang peminat filem2 P.Ramlee...dan begitu juga dengan kawan2nya yang sering berlakun dalam filem2 komedi yang mendapat sambutan peminat2 filem Melayu hingga sekarang.

Menonton filem2 komedi P. Ramlee memang tak jemu. 

Sehingga ada separuh dari adegan2 dan dialog2 yang dihafal oleh anak2...

Semoga beliau akan sembuh seperti sediakala....

Jom layan 2 adegan dari filem Seniman Bujang Lapok yang melibatkan S. Shamsudin...rasanya peminat2 beliau pun tak pernah lupa pada adegan tersebut...yang boleh buat kita ketawa setiap kali menontonnya...








...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

9 comments:

~ yus ~ said...

Semoga S Shamsudin cepat sembuh..

Saya dan suami pun suka sgt cerita P Ramlee...

Yunus Badawi said...

semoga S Shamsudin cepat sembuh. Pelakon2 yg seangkatan dgn dia dah ramai yg tiada.

Mak Su said...

teringat scene ketuk botol, moga cepatlah sembuh aktor ni, S. Shamsudin, aminnnn

kak Erna said...

anie..samalah kat rumah ni..anak2 akak minat betul..kalau dailoq pun bolih hafal tu..semoga dia cepat sembuh..

iina said...

Memang kak cite lama2 nie mmg best.. pakwe saya siap angkut vcd cite p ramlee dia kat sini.. hehehe.. kdg2 dia layan sensorg ;)

Kak anie said...

Yus..berapa kali ulang pun kitorang suka tengok lagi

--------------------

YB...betul tu...dah ramai yang dah pulang ke RAHMATULLAH...

------------------

Maksu...hahaha...scene tu memang kelakar...siap buat aksi bersenam

------------------

Kak...mau tak hafal...berapa kali ulang pun tengok lagik...

------------------

iina...peminat filem melayu tegar tu...

zino said...

semuga Allah mempermudahkan urusan ke atas nya.. amin..dan semuga dia kembali sembuh..

RaFFLeSiA MeRaH said...

mudah-mudahan beliau cepat sembuh dan mohon tuhan panjangkan usia beliau...amin....

aNIe said...

Zino...betul tu..semoga dipermudahkan segalanya...

RM....dah 81 umur dia tu...semoga apa jua yang terbaik untuknya dipermudahkan...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails