Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Tuesday, June 1, 2010

Kekejaman Zionis Yang Tiada Akhirnya...!!

Mendengar berita semalam...membaca tentang serangan askar Israel LAKNATULLAH...ke atas kapal Mavi Marmara berdekatan Semenanjung Gaza...membuatkan aku sebak...

Entah bila segalamnya akan berkahir...

Entah bila manusia2 yang tidak berdosa itu akan terlepas dari cengkaman kejam rejim zionis itu.

Terdapat 11 orang rakyat Malaysia di atas kapal tersebut.

Marilah kita beramai-ramai mendoakan keselamatan mereka.  Kerana buat masa sekarang segala hubungan kepada mereka yang ditahan telah pun diputuskan...

Aku terbayangkan kesedihan...keresahan hati keluarga mereka yang ditahan.  Pasti doa dan harapan mereka tidak putus untuk orang yang mereka sayangi.
 
Andainya suami...ayah ...anak...abang...adik kita yang berada di sana apakah yang akan kita lakukan? 

Buat keluarga yang terlibat diharap akan terus berdoa dan terus tabah serta kuat semangat mereka untuk menghadapi semua ini...

Berita penuh di sini ... sila klik

Berita di Utusan online...


JAHANAM KAU ISRAEL..!!!








...

Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

6 comments:

KAKTINY said...

Kak anie... team NGO malaysia ke Gaza tu dan wakil daripada rakyat Palestin penah dtg ke masjid kt area umah tiny sblm mereka bertolak.. mereka cerita keadaan di sana.. mmg sedih.. TAPI MEREKA KUAT DAN CEKAL KAK!!..

Sebenarnya kak.. mereka (sukarelawan dan rakyat palestin) bangga jika mati di sana.. mati dlm perjuangan FISABILILLAH.. mereka yakin perjuangan mereka di jalan Allah.. dan mati mereka syahid..

Tiny BANGGA kalau salah seorang daripada mereka adalah kaum keluarga tiny.. kerana mati mereka tidak sia-sia.. SYAHID.. mereka bangkit tanpa hisap dosa... mulia di hadapan Allah..

Allahu Akhbar..

Allah mmg menglaknat setiap titis darah israel, yahudi.. kafir... NEREKA JAHANNAM tempat mereka2 yg kejam itu!!..

Astaghfirullah hal'aziim..

Abang Long said...

Khaibar, Khaibar !

Roronoa Zoro said...

masa israel serang.. kapal diorang masih dalam laut antarabangsa.. jadi x boleh dianggap menceroboh..

f*#k betol israel nie. satu dunia kutuk diorang.

actually malaysia nie lembab kalo nak update isu dunia nie. zoro tahu menda nie dari malam tadi lagi. tgk tv online dari internet.

hmm..

Kak Anie said...

Tiny...memang berbangga andainya gugur sebagai Syahid...

Mereka yang syahid itu adalah mereka yang dipilih ALLAH...

Tiny...memang sakit hati bila perkara ni bagai tak sudah2...

Yang menjadi mangsa ialah mereka yang tidak berdosa...

----------------------

Abang Long...Khaibar, Khaibar!!

----------------------

Zoro...sepatutnya semalam masa mereka diserang TV Malaysia kena buat siaran langsung...tapi tulah bak kata zoro...lembab...

Memang satu dunia mengutuk mereka...mereka hidup untuk menghancurkan Islam...Nauzubillah...!!

xiiinam said...

Bangsa laknatullah..

iina said...

Saya doakan mereka yang ditahan itu dilepaskan dengan selamat hendaknya amin

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails