Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Saturday, June 12, 2010

Hari Sabtu Yang Seronok ...

Rancangan untuk balik ke Melaka dibatalkan kerana cik abang masih berada di Sabah...

Jadi ...semua program terpaksa dibatalkan.

Pagi2 dah call Sya (my sis)...memberitau dia ttg program aku yang tak jadi...

Sebab...

Aku nak join program dia...

Ke pejabat lamanya sebab urusan mengangkut barang2 bersama Ikin.

Memulakan perjalanan dari jam 11 lebih...kami terus ke pejabat lama Sya di Cheras.

Siap segala urusan...kami bertolak balik ke Salak Tinggi dan singgah di Nilai untuk mengisi perut yang kosong dari pagi tadi...

Kami menjamu selera di Ice Room.

Kali pertama ke mari setelah rancangan bersama Mulan & Ummi365 untuk ke sana terpaksa dibatalkan ketika Mulan datang ke mari.

Restoran yang simple...mudah dicari...dan harga makanan yang berpatutan mungkin menjadi tarikan pengunjung ke sana.



Si kecik memesan Chicken Chop with Black Pepper Sauce...



Sya dengan Japanese Fried Rice with Unagi...

Ikin menjamu selera dgn Fish & Chips dan air 'Apple Plum Juice' (lupa pulak nak ambil gambar)




Aku mencuba menu...Wantan Soup Noodle.

Dan untuk dikongsi bersama...tak sahlah ke Ice Room kalau tak merasa Ice Creamnya...



Ice Cream mangga..Yummy...

Memang sedap...dan berbaloi...

Kami sampai di rumah ku Shah Alam jam 6.30 ptg.

Terasa penat yang amat....tapi...seronok sebab dah lama tak menghabiskan masa bersama Sya .... rindu sangat pada masa2 kami selalu menghabiskan masa di hujung minggu bersama anak2...ke Ikea makan2...paling tidak pun dia akan datang di hujung minggu untuk bermalam di rumah aku dan golek2 bersama menonton TV...dan anak2 leka bersama komputer ...PS dan laptop di rumah ku...




...

Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

14 comments:

zino said...

aiskrim mangga tu sangat menggiurkan hehe

kak Erna said...

anie..akak baru lalau kat situ..tapi tak singgah pun..tak tau apa yang ada..bolih cuba ais krim ni..ais krim mangga memang kegemaran akak pulak tu..

aNIe said...

Zino...memang sedap...siap ada isi mangayangdimasukkan bersama aiskrin tersebut.


-----------------------

Kak...macam2 ais krim yang ada...memang sedap...cubalah...

sya said...

Tulah... aku ni tengah sibuk keja.. besuk keja lagik nasib baik arini program ke opis dibatalkan, ntah apa jadi ngan renovation. Join le kat hotel nanti.. at least satu malam.

ainnoraini said...

salam kak anie...
sedapnye wantan soup noodle tu...ais krim mangga tu pun...sedap...

Roronoa Zoro said...

nak aiskrim............... nyum3..

Kak anie said...

Sya...Insyaallah akan dtg nanti...bebudak ni mesti suka giler...

Ainnoraini...memang sedap..ais krim kat sana beranika jenis

Zoro...yummy...sedap tau...!

Zareda Norman said...

boleh try nanti ni... rasanya pernah pi sekali tapi tutup pula kedainya

AtieSalehah said...

kat mana tuu...nmpk ice cream nya yg yummy.....

Yunus Badawi said...

Wah seronok dapat menghabiskan masa bersama adik beradik dan anak2.

Kami mungkin nak ke Nilai hari ni. Bolehlah singgah di Ice Room tu. Saya baru sekali aje makan di sana. Masa saya terlibat membina stesen kulit kerang yg depan tu Ice Room tu belum buka rasanya huhuhu

Kak Anie said...

Zar...ari tu nak pergi ngan ummi & Mulan...tapi terpaksa dibatalkan sebab ada hal...frust betul...


----------------

atie...bukan nampak yummy je...memang yummy giler...heheh...

---------------

YB....saya pun baru sekali tu...nanti nak bawak anak2 pi sana...nak biar diorang rasa...

ckLah said...

Mmmmmmmm....bestnya!


Selamat berseronok...ceria.

iina said...

wah kak.. bestnya makan2 nie.. terliur tgk ;)

Kak Anie said...

ckLah...memang best...dah lama tak berseronok ngan Sya

------------------

iina...best....memang best..makan mana tak best kan?

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails