Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Tuesday, May 25, 2010

I wanna watch Toy Story 3


Toy Story 3 akan menemui peminat2 di panggung tidak lama lagi.  Mungkin orang kata aku ni dah terlebih tua untuk menonton Toy Story 3...tapi memang aku suka filem2 begini kerana aku boleh menghabiskan masa yang ceria bersama anak2.




Apa yang buat aku ingin menonton Toy Story 3 ialah...kami dah lama menanti sambungan Toy Story 2.   Dan  kini masanya untuk bergumbira.  Cerita2 kartun dari Disney-Pixar memang tidak pernah mengecewakan.

Dengan karektor2 yang ada dalam Toy Story 2 iaitu ... Woody, Buzz, Andy dan geng2 yang lain sudah cukup untuk menghiburkan kita...kini Toy Story 3 muncul dengan lebih karektor dan watak baru yang diperkenalkan...pastilah ianya lebih yang menarik dan menjadikan cerita ini lebih adventurous  Menontonnya dalam bentuk 3D begitu membuat aku teruja...begitu juga anak2...



Karektor baru yang akan muncul pada Toy Story 3 yang pasti dapat mencuri hati penonton...

ialah...Ken jejaka kacak yang menggoda dengan senyumannya....



...Mr. Princklepants si singa yang comel....dan



.....peas-in-a-pod.

dan banyak lagik...

Tak sabar untuk melihat watak2 ni dalam Toy Story 3....

Please Nuffnang...I really wanna Watch Toy Story 3...!!





...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

4 comments:

Roronoa Zoro said...

saya pon nak tgk.. !! hehe

anyway, kenapa dengan nuff? diorang nak sponsor ker? =P

Zareda Norman said...

sebelum tengok toys story, tengok shrek dulu.. pasti meletopsss

kak anie said...

Zoro...nuffnang beri 60 tiket percuma untuk menonton premiere screeningnya...

-----------------------

Zar dah tengok shrek ke? Best? Ni yang tak sabar nak tunggu hujung minggu ni...

kianfai87 said...

peas in a pod is cute =3

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails