Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Thursday, May 20, 2010

Football=Adidas?Sebut saja nama ADIDAS...kita dah terbayangkan tentang satu jenama yang besar.  Satu jenama dalam dunia sukan yang memang telah diiktiraf sebagai simbol mutu dan keyakinan.

ADIDAS tidak perlu diperkenalkan lagi...jenama ini telah berada dalam pasaran bertahun-tahun lamanya.

Bila bercakap pasal bolasepak...ADIDAS adalah jenama terbesar yang menjadi pilihan pasukan2 bolasepak ternama sebagai pakaian mereka ketika di padang.

Mereka bangga menyarungkan jersey...seluar dan yang paling ketara ialah boot ADIDAS sentiasa menjadi pilihan mereka.

Kasut-kasut sukan ADIDAS menjadi pilihan kerana...keselesaannya, gayanya yang sofisikated mewah dan tangkas di padang adalah sebab utama kenapa ADIDAS sinonim dengan bolasepak.

Pemain-pemain ternama dunia...seperti David Beckham dan Zidane adalah antara nama2 terkenal yang begitu bangga menggunakan jenama ini.

Anak aku adalah peminat sukan bolasepak.  Dia bermain bola di sekolah dan tiap hari bermain futsal bersama kawan-kawannya.

Dan tiap kali juga apabila hendak membeli but bola yang baru...maka butik ADIDAS lah yang menjadi pilihannya.  Ajak le dia ke butik lain...tapi dia lebih percaya pada but-but ADIDAS...ada gaya katanya.  Dan bila bermain di padang but ADIDAS memang selesa.

ADIDAS adalah pilihan utama bagi mereka2 yang bersukan...khasnya pemain2 bolasepak.  Sebab itulah..bila sahaja ada perlawanan bolasepak antarabangsa atau kebangsaan...nama ADIDAS sentiasa menjadi penaja sukan bolasepak.

Kepercayaan masyarakat dan pemain2 ternama pada jenama ini menjadikan ADIDAS tidak boleh dipisahkan dari bolasepak.

Fikir bolasepak...maka terus sahaja terfikirkan ADIDAS...

Bolasepak = ADIDAS...

Kedua-duanya nama besar yang tidak boleh dipisahkan...Dan...jangan lupa ye...blogger2 Project Alpha akan bermain bolasepak untuk  Adidas Ole KO road show di Centre Court, Mid Valley Megamall, Friday 21 May at 7.30pm!

Jom pergi ramai-ramai...Video 29

Video 30

Video 31

video 32

Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. The Project Alpha bloggers will be at the Adidas Pure Game Ole KO event on Friday (May 21), from 7.30pm-8.30pm. Catch them in action!

...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

No comments:

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails