Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Friday, April 2, 2010

Din Beramboi telah Pergi Meninggalkan Kita...Al-Fatihah...




Membaca status di Facebook Afdlin Shauki & Faisal Tahir membuatkan aku terkedu...

Rasa baru saja melihat telatahnya dalam Program Realiti Raja Lawak
 bersama Afdlin Shauki & Bob Lokman

Rasa seperti baru saja mendengar suaranya di Radio Era...

Dan seperti baru saja mendengar celotehnya yang bersahaja...

Siapa tak kenal pada pelawak Din Beramboi atau nama sebenarnya Mior Ahmad Fuad Mior Badri...dia telah menceriakan hari-hari kita dengan lawak spontannya...

Kini dia telah pergi meninggalkan kita...pada 12.30 malam tadi...

Terlalu pantas...

Baru saja membaca & mendengar berita dia dimasukkan ke Hospital Selayang kerana Demam Denggi...

Tapi malam tadi...dia telah pergi meninggalkan kita...

Pergi menemui PENCIPTAnya...

Innalillahi waina ilaihirojiun...

Al-Fatihah buat Allahyarham...dan takziah buat keluarganya...semoga mereka tabah menghadapi saat2 kehilangan insan tersayang...

ALLAH lebih menyayanginya...


...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

12 comments:

Zareda Norman said...

kak anie

Alfatihah...

rasa terbayang bayang lagi dia berdangsa di malam final raja lawak dengan Idlan atas pentas dgn lagu shibidi bidi...

Moga Rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang orang beriman

-hazen said...

innalillah..

al-fatihah untuk beliau.

Ajzie said...

Alfatihah

MULAN said...

al fatihah...

kakpah said...

alfatehah. Kita tidak menyangka bila kita akan pergi..

pB said...

salam...


Mati itu pasti

KLMari said...

Takziah pada keluarga allahyarham..Moga mereka tabah dan sabar...Pagi dah kurang ceria tanpa lawak dari Din Beramboi...I'll sure miss Sawancara dan Drama Sebabak di Era...:(

MOKCIK AZWA said...

Al Fatihah untuk arwah. Salam takziah untuk keluarga.

iina said...

Takziah utk keluarga din beramboi.. Moga dia ditempatkan dikalangan mereka yang dirahmati

dEeWaN said...

sunyi rasanya bila saya buka radio era kak anie. kehilangannya amat terasa. abg aznil lah yang paling terasa kehilangannya . semoga rohnya dicucuri rahmat.

Erna said...

al fatihah..kita tak kan dengar lagi suara dia..berceloteh bersama aznil..

aNIe said...

Terima kasih pada semua yang tinggal komen...tak sempat nak balas satu persatu...sebab minggu ni sibuk bebenor...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails