Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Thursday, April 8, 2010

Beronggeng di The Launching of Project Alpha Season 2

Berhari hari memujuk cik abang...akhirnya aku berjaya mendapatkan lesen untuk ke 'The Launching of Project Alpha Season 2..

Membawa anak dara ku Ude sebagai teman aku merangkap jurufoto...rasa lesen itu dengan mudah aku dapat...

Sebelum maghrib aku bergerak dari Shah Alam...kerana bercadang untuk sampai awal dan solat di Cineleisure saja.

Sampai saja di sana...aku lihat dah ramai yang sampai

Mata melingas mencari siapa yang aku kenali...

Dan sewaktu dengan itu aku mencari Ina ...kerana dia saja yang aku kenal...selain dari blogger2 yang dah pun glamer.

Sedang menikmati air yang disediakan aku nampak Ina sedang bergambar sakan...hehehe...terus melambai padanya...dan dia dgn mudah dpt mengenali aku...

Itulah pertama kali kami bertemu...

Terima kasih sgt2 pada Ina yang mengenalkan aku pada blogger2 lain.

Maklumlah Ina ni dah femes di kalangan blogger2 yang rajin mengikuti event Nuffnang...

Aku tak dpt nak menulis panjang...jom layan gambar aje...



Jojo...orang kuat Project Alpha...tgk badan dia...slim aje..



Redmummy...memang suka tgk Red...she looks gorgeous yesterday...dpt juga amik gambar dgn Red...dah lama rasanya nak jumpa dia...nak tengok dia 'live'  Thanks Red sebab sudi ambil gambar dengan akak...



Joe Klubbkidd...selalu masuk blog dia dulu untuk dptkan ulasan terperinci 'Akademi Fantasia'  tapi kini dah lama tak masuk...



si mulut laser - Azwan...yang juga salah sorang blogger untuk Project Alpha Season 2



Dalam gambar ni.. Ina KL & Beautiful Nara...blogger yang selalu menulis ttg gossip artis...
yang digelar oleh Ina...Mr. Bean...hehehe...dan orang kuat Nuffnang ...Nicholas





Selepas itu kami semua dapat menonton filem percuma...



Baik aku tak bawak si kecik malam tu...sebab cerita ni ada juga scene2 yang tak disensor...
Tapi aku suka tengok lagak gaya heroin kecil itu beraksi...

Semua yang hadir dpt door gift...dari Adidas...


& Rimmel..maskara...ahakss...lepas ni kena belajar pakai maskara...hahahah

Kami sampai ke rumah jam 11.45 malam

Aku sempat on FB sekejap je...lepas tu dah lena sebab esok kena bangun awal untuk masak nasi lemak.

Enjoy enjoy jugak...bisnes tetap kena jalan...kalau tak...nanti tak masyuuukkk!
...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

15 comments:

sya said...

wah wah tak ku maafkan ko amboi2 ngan azwan

tulipurple said...

hehehe...masih teringat status kak sya kat fb...oppsss dia dah komen tu kat atas.cantiks pic yg ude amik tu..yg jojo tu.

KAKTINY said...

akak make over jugak eh?.. wah. meriah tul la...

sI tEDI said...

seronoknye.. pergi sorang je ke kak?

Mak Su said...

wow! best! cayalah kak anie... moga lebih memmmuuaahh lagik nanti di Berjaya :)

aNIe said...

Sya...hahaha...ampunkan daku...

--------------------

Tulip...banyak gambar2...nantilah masuk kat FB ye...boleh layan

---------------------

Tiny...tak...memang tak nak...nanti muka akak jadi garang kalau make up


----------------------

tEDl...akak bawak tukang teman...kalau tak lesen tak dpt...hahaha...

Pergi dgn anak dara akak...Ude

---------------------

Maksu...nak sgt jumpa mak su yang selalu berselindung dibalik daun di Berjaya...hahaha

idahani said...

pergghh..bestnya akak gi 'beramas' mesra dgn blogger fofuler..hehehe

lepas nie akak lak di antara yg fofuler..hehehehe

leeya said...

wahhh..mcm best je.hehe..bagus ada ude leh teman n tukang ambik gambar.hehehe..

klaka la tgk kak sya marah akak beramboi2 dgn azwan..hehehehe..

kak Erna said...

anie..gambar anie mana..cepat la buat n3 lain..tayang pulak gambar anie yang come tu..

iina said...

Wah kak.. mesti happening kan.. tgk gmbr pun best je ;)

kak ina kl said...

memang seronok kan semalam..insyallah jumpa lagi pada 17hb ni yer..

kak anie said...

idahani...first time pergi event nuffnang

----------------------

leeya...seb baik Ude nak pergi temankan...kalau tak tak dptlah akak nak pergi...

Hehehe...geli geleman dia tau...

---------------------

Kak...gambar dah upload kat facebook...jom tgk kat facebook

---------------------

iina...best...tapi kalau takde kawan macam tak tau nak buat apa sebab ramai yang kita tak kenal

--------------------

ina...mmg seronok ...ye jumpa di Berjaya nanti...Insyaallah

ummi365 said...

ooohh kak anie kita dah jadi selebriti.. .. dah saing2 ngan red diva hehehe..

BeaN MorENo said...

wah kakak rupanya...hehe...thanks sebab link n gambar sekali...

CikLilyPutih said...

eh gambo kite pun ade, jumpe gak akhirnya.. kem salam kat nurul org kuat upin & ipin tu ek!

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails