Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, March 10, 2010

Yang Pertama ... Dah Sampai...




Inilah yang pertama....

cek dari Nuffnang...

Inilah yang ku tunggu selepas 1 bulan buat cash out...

Walaupun tak banyak...tapi suka...

Siapa tak suka kalau dapat duit...kan?

Terima kasih Nuffnang...

I lap u.......Muahhh!!



Dan pada kawan2 yang tolong klik...banyak2 terima kasih.

Aku pun tak lupa untuk tolong menolong kawan2 yang klik aku...cuma selalunya aku suka buat kunjungan balas pada waktu tengah malam...ada masa aku terlelap...maafkan aku kengkawan...

Tapi...setiap kali klik...jangan lupa tunggu hingga iklan habis loading...kalau tak...hampeh...tak masyuk le jawabnya...

Sekarang tengah tunggu untuk 2nd cash out ...1 bulan lagik...

Tungguuuuu....!



...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

15 comments:

Masy said...

masyuk gak nuff akak ye hehe

Azzah8 said...

Salam Kak Anie...

nanti masuk blog azzah tolong lah klik-klik juga ya.. saja je suka-suka... tak pernah lagi dapat... tak sampai pun RM10 lagi.... heehhe...

Mak Su said...

tahniah kak :)

Erna said...

anie..he he..yang tu akak tak paham langsong..baca jugak..yang akak tau akak suka baca je...sape punya pun akak baca..seronok membaca ni..macam2 kisah ada..

sI tEDI said...

ini kategori segan nak tunjuk amaun..
banyak lah ni ek?
he he he

Zareda Norman said...

dapat duit sapa yang tak suka kan... bes tu

zue said...

dah nama nya duit sy pun suka...
klik jgn x klik.

UnGu VioLet said...

congratss.. kena belaja mar skit.. :)

anie said...

Masy...masyuk...!

------------------------

Azzah...insyallah...selalunya akak kalau masuk blog kengkawan yang ada nuffnang...memang klik untuk diorang

------------------------

Maksu...terima kasih

------------------------

Kak...kalau akak masuk blog anie...pastu ade iklan kluar...akak klik aje...membantu anie namanya tu...hehehe

------------------------

tEDl...ni malu sebab sikit...hahaha

-----------------------

Zar..memang lah suka...!!

-----------------------

Zue...betul tu...klik jgn tak klik...

----------------------

Unguviolet...jom belanja eskrim...hehehe

iina said...

best tuh kak dpt duit ;)

kakpah said...

wah...rezki tu..

maklang said...

best tu kak...nanti nak letak kot2 ada orang nak tolong klick

Intanaziela said...

kak anie..congrats...intan pun tunggu check..tapi tak sampai2 pun..huhuhu...nanti intan click2 lagi ye kak...

RaFFLeSiA MeRaH said...

tahniah kak...bila nk belanja ni? sy ni dah 3 tahun layan blog tp sekali pun lum penah dpt hasil...wekekekeke....join nuffnang pun baru lagi, tu pun baru 15 hinggit...huhuhu...sian sy....

AyunasiA said...

mcm pnjg je tmpt yg ditutup ngan kaler putih tu. mesti banyak 000 kat belakang.

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails