Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Thursday, March 11, 2010

Kosong..



Pernah tak terasa....

Masa memandu....

Masa berjalan-jalan...

Malah kadang masa tgh solat pun...idea untuk menulis tu datang...

Tapi...

Bila duduk je depan komputer ni...

Bila jari2 ni nak menekan keyboard ni...

Fikiran jadi kosong....

Tak tau apa nak tulis...

Apa yang dah diolah dalam kepala tadi...

Apa jua isu yang ingin ditulis tadi...

Terbang bagai debu ditiup angin...

Langsung takde idea nak tulis apa...

Geram betul bila jadi macam ni....

Bingung...

Bengang...

Kosong...

Okaylah...baik tidur dulu sementara idea nak sampai....




...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

5 comments:

Erna said...

tak de ape nak tulis pun..jadi jugak..anie memang sentiasa ada idea untuk menulis...

AyunasiA said...

kalo saya dtg idea tgh jln, cecepat tulis tajuk kat dlm to-do-list henfon. set la alarm tu agak2 time kiter dah smpi rumah.

KAKTINY said...

SELALU..

kerap sangat tiny kena sindrom camtuh.. pasai tu kekadang komen pon berhari-hari tak berbalas.. new entry apatah lagik... huhuhu...

iina said...

saya dah lama rasa camtu.. kdg2 paksa diri gak nulis hahaha.. selalunya pling2 mls pun saya letak gmbr lgik senang ;)

aNIe said...

Kak erna...kadang ada banyak nak tulis...tapi tak teringat masa depan laptop ni...

-------------------------

Ayunasia...itu satu idea yang bagus...nak kena buat ni...

-------------------------

Tiny...bila dah stop sekejap...memang berjangkit berhari2 lah jadinya...kan?

-------------------------

iina...sekarang upload image dah senang sikit kot...senang nak arrange...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails