Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, March 24, 2010

Kaki Skodeng...


Heii!!...saper yang ajar kau skodeng orang kat dalam bilik air hah!!

Tak kira siapa pun yang masuk ke bilik air...kau mesti nak mengendap...

Tak padan yang kecik....

Pastu kau suka pulak menyelitkan tangan kau tu ke bawah pintu bilik air tu...

Apa yang kau cuba buat?

Hehehehe....gelagat kau tu selalu buat aku gelak... gelihati...

Kalau aku kat bilik air tu...aku suka tengok tangan kau yang kau letak di bawah pintu tu....comel sangat..

Nasib baik lah ..... kau Lolly....

Lolly yang kaki skodeng....






...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

13 comments:

sya said...

Macam si Jun Pyo aje.. suka nau masuk ke bilik air kalau org lain masuk. Sampai naik rosak pintu aku, now dah ubah pintu.. dia tak dpt masuk lagik

sI tEDI said...

he he he he.. comel je lolly.

dak utih dulu keletuk keletak dia sondol pintu bilik air..he he he he..

Zareda Norman said...

cute

si na o mey saya dah pandai naik tingkat atas. bila dia panjat tangga tu kita marah heippppp dia pandai menyuruk, kepala ajer dia ajer terjengul sekodeng kita kat bawah.. ehhehe cute sangat rasa nak geget haje.. hehehhe

Erna said...

belajar ngan sape la agaknya si lolly tu...

Mak Su said...

hik hik, amboi... babap dia

iina said...

Kak.. hati2 krg tumbuh ketumbit lak hehehe ;)

Anonymous said...

kak anie oooo kak anie, hati2 gan jari jemari lolly tuu kang tersepit.. atauuu si lolly tu tengah skodeng gan camera hset.. mcm yg terjadi di toilet awam tuuu ahaksss.... heheee comelnye dia dok minta belas jgn marah la tuuuu tenung semacam jer tuuu..

ilah jy said...

sowe kak anie nama ilah jy p keluar nama anonymous lak.. maaf silap tekan..komen atas tuuu..

Kak Elle said...

agak semua kucing2 macam tu Anie...sama lah ngan Billy....dia suka sekodeng macam nenek Anie dia kot...haha

aNIe said...

Sya...si Tito pun sama jugak dulu...asalkan kita masuk toilet...dia terus masuk toilet...siap pandang lagik kita kat toilet bowl tu...hehehe

--------------------------

tEDl...hehehe...comel diorang kan tEDl...mesti dah Utih nak masuk sekali tu...

--------------------------

Zar...sedapnya nama kucing zar...hehehe...pandai diorang kan...sekarang ni Lolly akak tu dah pandai bertandang ke rumah sebelah...

-------------------------

Kak...ntah belajar ngan saper pun tak tau...

-------------------------

Maksu...memang selalu kena babap tau...geram

------------------------

iina...hahahha...tulah pasal

idahani said...

hehehe..dah agak dah mesti kucing kak anie..amboi2 kecik2 lagi dah pandai nak skodeng dah besar dok..abih lah kak anie..hehehehe

-hazen said...

kucing ni ikut perangai tuan dia ni.

kak ni sejak bila pandai ajar kucing skodeng2?

haha.

comel~

Kak anie said...

Ilah...hahah...memang pernah tersepit pun...kita sibuk masuk...dia ikut belakang...tak tau dia nak letak tgn dia kat siru...

Sian dia...selalu angkat dia rasa nak gigit je...

-------------------------

Kak elle...hahahha...nenek dia baik tau...tak suka skodeng2...hahaha

--------------------------

idahani...dia memang penghibur hati sekarang...suka sgt tgk dia...geram...

------------------------

Hazen...memang dia comel...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails