Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Tuesday, March 23, 2010

Jemputan ke Gatsby Deodorant Street Fair...Thank You Nuffnang....




Tadi cek mail...

Tengok ada mail dari Nuffnang....

Rupanya email jemputan untuk ke Gatsby Deodorant Street Fair di Berjaya Time Square pada 17 April 2010

Sekarang masa untuk memujuk cik abang agar dpt lesen untuk ke sana nanti...

Ada masa lagi 3 minggu untuk memujuk...

Tadi sambil duduk ...golek2 dengan cik abang...aku dah risik2....

'Bang2...nanti 17 hb April anie nak pi Berjaya Time Square tau...'

'Buat aper....?'

'Dapat jemputan dari Nuffnang untuk ke Gatsby Deodorant Street Fair...'

'Nak pergi dengan siapa...?'

'Dengan anak lah...'

Dan seperti biasa.....

'Hmmmm...'

Senyap....

Masih belum ada ya atau tidak...

Jadi misi memujuk bersambung esok....

Semoga aku berjaya memujuknya....

Rasa-rasanya dapat pergi ...kot..Hehehhee

Nuffnang...Thank you...!!  

So kawan2 ...jumpa di sana...di sana...di sana....!!



...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

5 comments:

kak ina kl said...

kenalah pujuk bebaik sebelum sampai tarikh keramat tu..

kakpah said...

haha nak gi gak.

Anonymous said...

bunyi 'hmmmmm'tuh consider 'ya' kan???

ez said...

hahahha...abg kak anie musti g punye..hahah..amin..:)

aNIe said...

Ina...macam ada harapan ...tapi belum dpt kelulusan lagik...hehehe

Kak Pah...jom...dpt pergi tak?

Anon...tu bunyi yang biasa dia buat kalau berfikir...hahaha

Ez...tak boleh mengharap sgt...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails