Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Tuesday, January 26, 2010

Wangsa Walk...

Okay...nak sambung cerita semalam...

Habis je buat kimchi...kami bersiap2 untuk bertemu seorang kawan blogger yang rapat dengan kami...Ummi 

Dah jumpa berkali2 dah...

Tempat yang dijanjikan ialah Wangsa Walk...

Aku tak pernah ke sana...

First time pergi...terpesona dengan macam2 yang ada kat situ...agaknya kalau malam mesti happening...

Maklumlah...ada pusat Karaoke...ada Kopitiam...kedai2 makan segera...Cold Storage dan macam2 lagi...






Jumpa aje Ummi...terus cari tempat nak makan...dah lapooooorrrr....

Cari punya cari...teringat restoran tempat  kawan anak Ummi bekerja iaitu di Four Season Restaurant...apa lagi terus aje ke sana...

Masa kami sampai ada orang buat shooting drama...kami terus naik atas...duduk di bahagian 'Winter'

Sejuk giler...katanya 6 darjah celcius...





Makanan dia...hmmm...sedap...aku cuma makan Spicy Kway Teow & Kiwi Juice...gambar makanan yang lain aku lupa amik...masing2 dah lapar...terus ngapp...!!

Memang seronok dpt berjumpa kawan2...makan2...bercerita macam tak cukup masa...aku sampai rumah hampir jam 10 lebih...




...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

7 comments:

zino said...

biasa dengar tempat tu tapi tak pernah sampai lagi.. dulu kawasan jajahan tu hehe

Leeya said...

saya pun tak pernah sampai sana lagik..hehehe

silversarina said...

kalau dah jumpa gang , memang tak sah kalau tak makan dan sembang ..bestnya !!

amiza_yul said...

Mak ngah,nak gamba2 dalam hp mak ngah.termasuk gambar waiter tu.hehe.agak2 kat mana mak ngah nak post gamba2 tu? Saya nak amik.

MOKCIK AZWA said...

dah berkurun tak menjejakkan kaki ke tempat nie..

sodap ker spicy k.teow tu kak?

razucute said...

cam sedap jer spicy k.teow anyway salam perkenalan

aNIe said...

zino...sekarang dah tak menjajah kat sini lagik ye...

-----------------

Leeya...pergi le...akak pun terpikat dgn tempat tu..

------------------

Rina...betul tu sampai lupa... cik abang sampai call apsal tak balik lagik sebab dah malam...hahaha

------------------

Amiza...dah bagi dah kan? tapi gambar tu sipi2 je lah...

------------------

Mokcik...sodap kuey teow tu....

-----------------

razucute...sodap..!!

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails