Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Tuesday, January 26, 2010

Toothfairy...Thanks Nuffnang

Semalam...aku dan anak2 ke One Utama...




Tempat di tuju....TGV...

sebab...

aku dpt tiket percuma  untuk Premiere Screening filem ...



dari...




Waktu tayangan jam 9...jadi lepas solat maghrib...anak2 terhegeh2 nak bersiap...jam 8 lebih baru aku keluar dari rumah...

At last...sampai kat TGV hampir jam 9...

Cadang nak jumpa kawan blog pun dah terlepas...dia dah masuk dalam...

Masy...rugilah dpt jumpa kejap je dlm panggung ye...

...dan aku dpt tempat duduk barisan depan sekali...memula memang le pening tgk...lama2 dah okay...

Satu jam lebih dlm panggung ...keluar aje...tengkok aku & Farhan kejang...hahaha...padan muka aku...keluar lambat lagik...

Tapi anak2 aku enjoy tgk citer tu...sebab citer kelakar.  Aku dan anak2 memang peminat Dawyne Johnson. Walaupun kelakar tapi rasanya ianya sesuai untuk kanak2 ...

Namun begitu cerita tu ada mesejnya...

Dia mengajar kita supaya jangan menyerah kalah sebelum mencuba...dan jgn sesekali berputus asa dan merasa tidak yakin pada kebolehan diri sendiri...

Aku tak pandai  nak buat review filem...cuma kalau anak2 nak tengok citer ni...okaylah...diorang tentu suka.






Lepas movie...aku singgah di McD Drive Thru..belikan anak2 makanan...dah lapar kata mereka...

Balik aje terus tido...

Terima kasih Nuffnang...




...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

8 comments:

cj'alhafiz said...

Waaaaaa.......
Best tak kak anie The Rock berlakon jadi fairy??
ye la...before this banyak lakon watak ganas jerk.....

Mak Su said...

congrats kak. tentu budak2 suka cerita cenggini ek.

all the best to nuffnang.

maksu ada dpt gaks last year, tapi terpaksa tolak, sbb ada masalah transport... huhuhu, sedihnyer (crita move it move it)

qellissa said...

Hihihi same posting pasal toothfairy,cuma qellissa kena byr tiket nk tgk citer ni!;( huhuhu

Qismina said...

waa.. bestnyer dpt tgk crite free.. hehhee.. teringin nk tgk crite nih.. bila laa nk kuar kat indo nih.. mesti lmbat agi... sigh!!

Wanita Itu said...

wah camner leh dapat dari nuffnang nih hee..

salam nyinggah :)

aNIe said...

Cj...alah biasalah si Rock tu...keras kaku...hahaha...

Bebudak suka kot citer2 camtu...ada fairy2 gitu...

------------------------

Maksu...bebudak memang suka...Farezz terkekek2 ketawa..

Akak ni pun nasib baik Farhan dah biasa ke One Utama.kalau tak tak sampai lah jugak


--------------------

qellissa...tapi cerita dia taklah best sangat kan...akak lebih prefer The Rock dlm Scorpion King

--------------------

Qismina...aper2 pun kalau free best...hehehe

Masy said...

tu laaaa kan.. sekejap je, tp takpelah.. at least jumpe gak. org mintak no phone akak kat kak nonie masa tu, bila cal x angkat baru tingt pasal org2 yg suke kaco akak tu. heheehehhehehe

apepon akak mcm makin slim je nehhh jeles aiii ;)

CuTeMiUt78 said...

wah.. best la akak.. dpt tiket tu ya

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails