Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, January 27, 2010

My Dear Lolly...

Aku dah ada pet baru...

Nama dia Lolly...

Sebenarnya anak aku Ude yang ambil dia dari kawannya...

Comel sgt...memang jadi mainan aku sekarang...

Ni saje update nak letak gambar dia yang comel kat blog...






Aku dah bawa dia ke Veterinar...



Turun kereta Ude suruh aku bawak 'carier' Lolly...

'Ibu..ibu bawak lah dia... ibu kan nenek'

Nenek? 

Ade ke nenek...?  Isykkk!!  Budak ni....












Ain't she cute...!!!



...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

25 comments:

eiysya zasya's said...

ni ke pet nye?? comei bangat seyh..
kitty mmg comel..gemuk2..haha~

iedaLUVsham said...

cute giler! gebu2 gitew! :)

tunbegia said...

sungguh comel pet itu,

salamm,

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*erk

kenapa aku berubah menjadi kucing?

meow2 *cakar

aNIe said...

eiysya...comel kan? Geram...gebu

------------------

iedaLUVsham...memang gebu...

-----------------

tunbegia...aha...rasa nak cium aje dia...

----------------

Lolly...hahahha...baru perasan nama dia macam lolly...

Ayooo!! dah mengiau plak ye...hehehe

Erna said...

anie..comel nya..tengok gambar..bulu dia macam warna grey..dah tak sunyi le anie..ada yang menemani anie..masa budak2 gi sekolah..

RaFFLeSiA MeRaH said...

alahaiii comeyyynyer kak...

jus call me ida.. said...

so cute! n fluffy!

silversarina said...

memang tersangatlah comel , malam2 tido dengan nenek ke ...hahaha.

aNIe said...

Kak erna...memang comel...masa bebudak gi sekolah..dialah yang tido atas badan anie...golek2 dgn anie...hehehe

Memang gebu bulunya...

------------------------

RM...geram kan...rasa akak nak gigit2kan aje dia

------------------------

Ida...fluffy bulunya...sedap pegang

-----------------------

aNIe said...

Rina..dia tido ngan mak dia...dgn nenek dia dia manja...dicakar2...dipanjat2nya

Kak Elle said...

cute nya lolly...Billy ni terlampau besar kalau dapat kitten mmg senang nak di jaga.

zino said...

comel nya boleh berkenalan dengan billy .. hehe

Nazatul shima said...

ha ah la akak!mmg comey gile muke die!so cute!

Nazatul shima said...

ha ah la akak!mmg comey gile muke die!so cute!

Zareda Norman said...

comelnya kak anie.. rasa nak geget geget..

iina said...

nenek?? oklah tuh kak.. dari moyang hehehe ;)

mmg cute ler kak ;)

perempuan ITU said...

warh lolly dah kena sumpa jadi kucing.wakaka

Wow.Mata dia sungguh cantik la

Berhati-hati bila membaca kerana...

Kopi Suam said...

comelnyer kak..sayangnyer kami tak boleh bela kucing..keturunan asma mcm tu le semuanya allergic

afiq said...

ya allah!! cantik giler!!!

Uncle Lee said...

Hi Anie, thats a great looking kitten, love the name.
And that last pic is classic, ha ha.
By the way, what kind of cat is it?
Persian, Russian, Canadian? Ha ha.
You have a nice day, Lee.

KAKTINY said...

addduuuhhh... dah jadik nenek rupanya.. hahahaha...

ala.. tak jadik le pegi umah akak... tiny geli kucen!!... huhuhu..

Kak Anie said...

Kak...billy tu nak dukong pun susah dah...hehehe

---------------------

Zino dia kalau nampak billy...terus mencicit dia larik...dia rasa macam giant dah

----------------------

Nazatul shima...memang cute...comel giler...

----------------------

Zar...kalau gigit dpt makan bulu dia aje...hehehe

---------------------

iina...takmo neneklah...nak jadi mama...hahaha

---------------------

Perempuan itu...hahaha...tulah pasal...boleh sama pulak...

---------------------

KS...Fareez pun ada asma...tapi alhamdulillah...tak lah allergic ngan kucing...

---------------------

afiq...cantik dan comel giler...rasa nak picit je...

--------------------

Hi Uncle Lee... I thinks she's mixed Persian...

The last pic was taken by my daughter...cute huh!

U too Ulee...have a nice day..

----------------------

Tiny...takmolah nenek..tua dah tu...

Kalau Tiny nak datang akak kurung dia...hehehe

CuTeMiUt78 said...

alaalllloooollooo... tomey nya.. nama dia pun sweet je.. "loly"

aNIe said...

cutemiut...comei kan? Geram...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails