Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Saturday, January 2, 2010

Dah 2010...?


Mula-mula nak ucapkan...SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2010 buat semua pengunjung blog aku...dan terima kasih kerana masih mengunjunginya...

Rasa macam tak percaya kan? Macam baru aje kita merayakan kedatangan 2009 .


Kini kita dah pun berada dalam tahun 2010...


Rasanya...banyak azam tahun lepas masih belum tercapai...jadi tak payahlah nak buat azam baru...nanti azam cuma tinggal azam je.


Apa yang penting...segala matlamat untuk tahun ini dpt di capai...dan azam yang terbengkalai tahun lepas dibawa ke tahun ini.


Hari ini...semasa berada di Melaka...baru aku sedari...


Aku langsung tak ada kalender 2010 di rumah Shah Alam...


Rasa nak cilok aje kalender kat rumah MIL ni...




Dalam banyak2 kalender yang ada...aku paling suka kalender kuda ni...sebab sekali pandang semua ada...ada cuti umum...ada cuti Khas...ada cuti sekolah ...ada tarikh Hijrah...dan paling aku suka...aku boleh catat aper saja pada tarikh2 tersebut...contohnya...nak bayar duit sekolah agama...nak baja pokok...dan macam2 lagik...

tapi....

tahun ni tak dapat pulak...

mana aku nak cari kalender ni...?

p/s : Terima kasih pada pengikutku yang ke 100 kerana menggenapkan pengikutku yang ke 100 pada awal 2010...terima kasih juga pada pengikut2(followers) ku yang setia...Muahhh!!! Luv all of you...!!


...





Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

12 comments:

sI tEDI said...

kak anie kat melaka ke?

sy pun kekurangan kalendar ke?

ekekekekke..

AyunasiA said...

saya dpt kalender kuda masa beli drill kat kedai ciner. kedai ciner kot senang dapat. kalender yg sekeping2 gitu ada la dlm 4 ke 5 gitu, tak tau nak tampal kat mana. kalender poket lak ada 1, terbang masuk rumah hehe (kad ahlong siap ada kalender kat blkg nyer).

PINATBATE said...

saya dapat kelender kuda masa beli baju sekolah anak-anak..puashati ..kalendar lain pun ada juga tapi tak sama macam kelendar kuda...

Erna said...

salam anie..akak kalau takde kalander kuda tu..rasa susah hati..mintak juga en.abang cari...dah 1hb.semalam baru dia dapat..

cikMilah said...

Serious ke KakAnie - saya ada banyak termasuk yang kalendar kuda yang berbentuk table calender.SMS yr address ya.
Selamat tahun baru - cantik kek tu, saya nak tiru ukt my next cake design .. hihihi

NahWaL said...

akak dekat shah alam ye? samala kita, nawal dekat sek 8 . hihi. kalao raya jempotla datang rumah..tak raya pon leh. hihi

NahWaL said...

akak dekat shah alam ye? samala kita, nawal dekat sek 8 . hihi. kalao raya jempotla datang rumah..tak raya pon leh. hihi

Tirana said...

Ha'a la kak Anie..saya pun baru perasan tahun ni saya tak dapat satu pun kalendar free..hehehe.. Nak kena beli ke? Tahun baru hijrah hari tu pun tak dapat. Biasanya banyak dapat.

Leeya said...

salam kak anie..busy cket lama xjenguk blog akak ni..happy new year..semoga tahun lebih baik dr yang lepas2.. insyaAllah..

ehh..saya pon xde kalender kuda tu..huhu

kak anie said...

tEDl...akak masih kat Melaka...hehehe...nak kena dptkan jugak kalender tu...

------------------------

Ayunasia...yelah...rasanya kalender tu banyak kat kedai ciner...lagi bulan Disember ari tu tak banyak shopping kat kedai ciner...hehehe

----------------------

Pinatbate...betul tu...kalender kuda tu tengok sekali imbas je dah nampak semua...lebih2 lagik cuti & cuti sekolah...dia dah highlightkan...mudah jadinya...

-----------------------

Kak...wah!! Dah dapat kalender kuda ye...anie nak jugak!!...

Mcm akak...susah hati jadinya...

-----------------------

Cik Milah...serious ni...nanti akak bagi alamat kat FB...akak nak yang gantung punya...hehehe...kalau table kalender akak takde table nak letak...ada table pun table makan...heheh

----------------------

Nawal...akak memang kat shah alam...ohhh!! Nawal kat seksyen 8 ye...jarang ke sana...selalu ke seksyen 9 je...shopping mopping kat Plaza Massalam...hehehe

-----------------------

Tirana...tulah pasal...akak satu kalender pun takde untuk rumah shah alam...

Dulu akak pun dpt banyak...sampai tak tau mana nak gantung...gantung berlapis2...hehehe...nak buang sayang...

-----------------------

Leeya...selamat Tahun baru juga buat Leeya...takpe...kalau tak jengok asalkan tak lupakan akak udah le...hehehe

Semoga tahun2 mendatang ini segala2nya menjadi lebih baik buat kita semua

KV said...

kv ada satu kalendar kuda tu. Tapi tetap jugak suka kalendar meja. Malas nak bangun. Hehe

NahWaL said...

Plaza masalam memang bes shopping mopping. haha. entah2 kita pernah bersua. aeccece

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails