Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Sunday, January 31, 2010

Cheese Cake...Superb!!

Semalam masa balik dari Melaka...sampai aje Shah Alam...aku singgah Petronas sekejap sebab tekak dah haus giler...

Aku turun dengan Ude...aku nak beli air...Ude nak cari sesuatu untuk makan...

Dari jauh dia menunjuk2 aku sesuatu...

Aku tak perasan aper bendanya tu...aku angguk2 aje...

Rupa2nya dia nak beli Cheese Cake yang pernah dirasanya semasa Karnival Beli Barangan Malaysia.


Cheese Cake D'Geteaux

Masuk aje kereta...Fareez & Farhan terus makan...

'Hmmmm.....the best Cheese Cake...' kata Farhan membuat aku tak sabar2 nak rasa...

Masa aku merasanya.

Memang sedap...superb...!!

Yang penting ianya buatan bumiputra...dan ditanggung halal...

Hehehe...aku tak dpt bayaran untuk ini ye...cuma aku rasa ianya produk yang baik dan ianya adalah produk Bumiputra yang patut dibanggakan...







...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

11 comments:

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

pergh.. terliur diri ku ini..
uu.. nak!

nk minta tlg bukak laman ni leh? thankkssss
http://jutawanklik.com/?a_aid=elienz87

KaorU IchibaNa said...

laparnya ble tgkkk....=)

dapat proton

iina said...

alah kak tgk cheese kek tuh.. teringat dah lama saya tak buat cheese kek nie.. rasanya nak kena buat nie

Erna said...

sedap ke anie..mesti nak cuba ni..budak2 kat rumah ni pun suka makan cheese cake ..

Anonymous said...

ehem2!!ni bila nak merasa cheese cake dari teluk pg garang nieeee...(sambil jeling2 kak ani):p



ila

Kopi Suam said...

hmmmm sedapppppnya...

nuraarin-life said...

Bukan senang nak dapat cheese cake yg sedap.. kadang2 yg ada jenama pun tak semestinya sedap..
Brape harga cheese cake tue?

kakpah said...

nampak sedap je anie.. nak carilah kat bangi kalau2 ada.

zue said...

klu kak anie dah kata sedap peh..kecur sy dibuatnya.

Kak anie said...

elienz...memang sedap...

----------------

Kaoru...cari lah kat Petronas...mungkin ada kot

----------------

iina...akak tak dpt nak buat...sebab takde mixer kat umah ni...


-----------------

Kak Erna memang sedap...ada biskut kat bawah sekali

-----------------

Ila...tulah...bila ila nak buatakan utk akak

-----------------

KS...sedappp!!

-----------------

nuraarin...harga satu bekas tu...dlm RM3.90 kot...sedap arin

-----------------

Kak Pah...anie jumpa kat pertonas shah alam...

-----------------

Zue memang sedap...!!

cj'alhafiz said...

slrrrrpppppp.....!!!!!
melelah air liur dgr cheese cake....nak skit..
hiks!!!

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails