Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, December 2, 2009

I'm Sherlock Holmes in the Making.

Nuffnang is giving away a few tickets for Premiere Screening of Sherlock Holmes. And this is the first time i'm trying to get those free tickets. Amboi...! Cakap omputih plak aku.

Tak pernah lagi cuba nasib untuk dapatkan tiket ke mana2 tayangan premiere oleh Nuffnang...tapi kali ni nak cuba sebab anak aku kata...tgk trailer filem Sherlock Holmes memang best giler...!!



Sypnosis nya :

In a dynamic new portrayal of Arthur Conan Doyle’s most famous characters, “Sherlock Holmes” sends Holmes and his stalwart partner Watson on their latest challenge. Revealing fighting skills as lethal as his legendary intellect, Holmes will battle as never before to bring down a new nemesis and unravel a deadly plot that could destroy the country.

The action-adventure mystery “Sherlock Holmes” is helmed by acclaimed filmmaker Guy Ritchie, for Warner Bros. Pictures and Village Roadshow Pictures. Robert Downey Jr. brings the legendary detective to life, and Jude Law stars as Holmes’ trusted colleague, Watson, a doctor and war veteran who is a formidable ally for Sherlock Holmes. Rachel McAdams stars as Irene Adler, the only woman ever to have bested Holmes and who has maintained a tempestuous relationship with the detective. Mark Strong stars as their mysterious new adversary, Blackwood. Kelly Reilly plays Watson’s love interest, Mary
Caranya kena cari Sherlock Holmes image dari salah satu blog yang disembunyikan image tersebut...dan aku dapat kedua2nya...
Mudah aje dapat...tapi aku tak pandai nak buat screenshot...maklumlah aku ni tak pandai sgt pasal IT ni...
Jadi...disebabkan semangat yang berkobar2...aku pun mula menggodeh...godeh punya godeh...dapatlah jugak buat screenshot tu...
So here they are.... tadaaaaaa....!!!
dari blog...Cheeserland.com...
&
KYspeaks.com

Harap2 berjaya...first attempt ni...hehehe

...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

6 comments:

Mak Su said...

caiyuk caiyuk kak anie :)

Masy said...

samogah berjaya kak anieeeee

silversarina said...

Rajinnya mencuba..semoga berjaya !!

Kak anie said...

Maksu..hahaha...mencuba nasib...rasanya dah terlambat...sebab dah ramai dah buat entry dah...

--------------------

Masy...suka suka je...trima kasih...

-------------------

Rina...terima kasih...

------------------

kak ina kl said...

salam aNIe..wah cahiyokkkkkkkk dah rajin ek..manalah tau..klu ada rezeki dpt tiket free..dan ina dpt jumpa aNIe di sanerrrr

Anie said...

Hahaha...Ina...anak anie ni beriya-iya suruh cuba...katanya kalau dpt jimat duit nak tgk wayang...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails