Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Tuesday, February 10, 2009

Dah Tiba Masa...

Dah tiba masa untuk aku berhibernasi...kerana cik abang dah pulang...

Aku akan mula blogging dalam 3-4 hari lagi...

Buat kengkawan yang berkunjung ke blog aku....

Salam sayang....

Will be missing all of you...Muahhhh!!!




...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

28 comments:

sya said...

Sama ajelah nasib blog ni ngan aku. Kalau laki ko balik aku pun ditinggalkan.. hu hu hu

jalilah_jy said...

hehehe kita ni selalu berselisih la kak. hubby ilah baru jer balik ke liberia pd 7hb..dia bercuti selama 3 minggu. pas ni bulan mei baru balik terus ke malaysia...huhu..

Kak Elle said...

kelakar betul komen sya...haha

Anie takpe kita tunggu 3-4 hari nak tengok kemajuan blog ni:)

kalau rindu calling2 ye

pB said...

isteri yang baik ....

Ajzie said...

wahhh kak lady sungguh happy tuh......

ez said...

kak lady...eppy always..hehehehe

tulipurple said...

wahh...nnt ade ler awek baca novel kat tmn sambil tunggu bf dia joggin kot..huhu,selamat bergumbira sis!

KV said...

utk kak anie jugak, MMMUAHHH!!
hepi hepi ngan cik abang yer!

HappyIrfa said...

SUKA BACA KOMEN KAK SYA..
HEHE..SLMT BERHIBERNASI

zareda said...

kak anie, sampai 3 kali post 'Dah Tiba Masa' ni.. memang bebetul nak berhybernasi yer.. hehhehe

AZWA said...

kesian Sya hehehe...

Heppy la akak ittewww orang jauh sudah balik kannss.. ;)

ummi365 said...

ummi suka komen tulipurple hahaha.. dan kesian kak sya ya..

tak pe kak sya sementara dia bermesra2an tu kita gi dating.. biar dia jeles..

semoga hari2 kak lady diwarnai dengan warna pelangi.. happy selalu

CuTeMiUt78 said...

oh cik abg kak anie dah nak blk ya.. semoga bergembira ngan cik abg ya

zue said...

senyum memanjang le cik abg balik...wah layanan istimewa nampaknya. he.he.he.

Mak Su said...

selamat berhibernate :)

Neeza Shahril said...

selamat berhibernasi ya Kak Anie..
nak masak sedap2 untuk che' abang ke?
nak la sikittttt :)) hehee..

silversarina said...

Selamat bercuti blogging, 3 / 4 hari aje tau, kami pun rindu... muaahhhh :)

Abang Long said...

Pengunjung akan BERILUSI ...

13may said...

selamat berehat :)

Tirana said...

Kak Anie..

Bestkan cik abang balik..hehehe..

aNIe said...

Sya...alah...memula aje..nanti dah 3-4 hari dia sibuk dah dgn tugas dia...nanti boleh le kita bercalling2 balik

------------------------

Jalilah...ooh...cik abang tu baru balik ke?...seronok ye bila dia dah balik terus nanti...

------------------------

Kak elle...buat masa ni kalau cik abang ada takde idea nak buat posting...kene tunggu dia keluar...ada kerja...duduk sendiri baru idea datang...

Memang rindu celoteh kak elle...tapi tak boleh nak blog hop...masa tak banyak yang terluang

---------------------------

Pb...sesekali cik abang balik kene layan...nanti dia cari minah Arab...bahaya!! Hehehehe...

---------------------------

Ajzie...happy sebab banyak tugasan dah di'hand over' pada dia...rasa lega lah sikit...

Anak ajzie ammar pekabar?...akak tak dapat nak berblog hop sekarang...

--------------------------

Ez...hehehe...heppy sebab dah boleh relaxs sikit...tak lah terkejar2 menghantar anak2...

--------------------------

Tulipurple...dah tak dpt nak baca novel lagik dah...sebab sekarang Fareez dan skolah petang...jd pagi dia hantar Farhan sensorang...

-------------------------

KV...Trima kasih...semoga KV pun hepi hepi ngan cik abe tu...hehehe

-------------------------

Irfa...hahaha...sian sya tu...kalau abang akak ade nak sembang pepanjang pun tak dpt...

-------------------------



-------------------------

aNIe said...

Zar...hehehe...tulah masa bukak hari tu baru perasan...tersilap tu...

------------------------

Azwa...memang kesian kat dia...tak dpt nak pot pet pot pet lelama...

Happy sebab banyak perkara boleh diserahkan pada dia untuk diuruskan..hehehe

-------------------------

Ummi...sajer le tu nak bagi kita jeles...memang pun...jeles je bila dgr Sya & Ummi dating ari tu...huhuhu....

Nanti bila2 kita jumpa lagik ye...hehehe...bila akak dpt lesen besar balik lah...hahahah

-----------------------------

Cutemiut...terima kasih...kali ni balik lama sikit kot...

-----------------------------

zue...cik abang ada kene layan betul2...nanti bila jauh2 dia teringat kat kita je...hahahah

-----------------------------

Mak su...hibernate ..hibernate jugak...tapi resah gelisah ni tak dpt nak blog hop

-----------------------------

Neeza...memang hari2 dok memikirkan ...aper le nak masak ari ni...hehehehe..meh dtg sini share makan...eh!! org dlm pantang tak boleh makan apa yang akak masak ni...heheheh

-----------------------------

rina...rindu ni...rindu nak melawat blog kengkawan...ntah bila lah ada kesempatan...kene tunggu cik abang sibuk semula baru boleh blog hop kot...


-----------------------------

Hahh!! Abg Long pun berilusi ...heheheh

----------------------------

13May...terima kasih... :D

----------------------------

Tirana...bila dia balik...terasa lega dah bahu ni...sebab segala2nya boleh dikongsi bersama...

------------------------------

NONIE AZIZ said...

kak lady...saya nak nangis ada nak gelak pun ada kak pasal Rona tu...

RaFFLeSiA MeRaH said...

amboi kak anie, cik abang dia dah balik, kitorg ni pun dah x dilayan yerrrr.....hikss, takper laa, tempat isteri kan ke disisi suami, auwwwwwww......:D

zino said...

patut le senyap je hehe

LED said...

hibernasi?

mcm penguin lak kak lady ni...

aNIe said...

Nonie...heheheh...sedih tapi kelakar kan...bila ingat2 balik nak ketawa pun ada...hehehe

--------------------------

Rafflesia...jgn le mare...abih kalau cik abang dah sentiasa ada kat sebelah takkan le akak nak bukak komputer...majuk dia nanti...:P

-------------------------

Zino...biasalah tu kalau cik abang dah ada kat rumah,...sibuk...

------------------------

led...alamak penguin...hehehe...takutlah nanti lama2 kalau badan dah naik baru le betul2 jadi pengguin...heheheh

Nong said...

Eluk tu luangkan masa bersama2 suami. Sunyi sepi lah blog ni untuk sementara...

Enjoy!

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails