Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Friday, February 27, 2009

Buat Kak Elle Sayang...

Entry hari ni...aku buat khas untuk Kak Elle yang menyambut Harijadinya yang ke 59 (macam tak caya aje kan?...sebab kak elle walaupun dah 59 masih vogue tau )

Pagi-pagi lagi aku dah call kak Elle untuk mengucapkan 'Selamat Harijadi' untuknya.

Biasalah setiap kali aku mengucapkan 'Selamat Harijadi' pada sesiapa pun...aku akan menyanyi....

Selamat Hari Jadi,
Selamat Hari Jadi,
Selamat Hari Jadi Kak Elle...
Selamat Hari Jadiiiiii....

atau...

ALLAH selamatkan kamu...
ALLAH selamatkan kamu...
ALLAh selamatkan ???
ALLAH selamatkan kamu...

Tapi pagi tadi seperti biasa...asalkan aku menyanyi lagu Hari jadi je...mesti sampai baris yang kedua...aku dah ketawa...selalunya lagu aku tak habis.

Aku ketawa sebab pitching aku ke laut...

Tapi...kalau siapa yang nak dengar suara 'sumbeng' aku pada harjadinya...meh...bagi no handphone & tarikh harijadi...kalau aku tak lupa aku mesti talipon...hahahaha

Mengenali kak Elle...lebih 2 tahun lepas melalui dunia blog membuatkan aku bersyukur kerana mengenali seorang wanita yang baik dan 'caring'. She's a very nice lady...warm & kind hearted. Sebab itulah dia disayangi oleh ramai rakan2 blog yang mengenalinya.

Ramai rakan yang telah mendapat pelbagai jenis buahtangan dari kak Elle...tapi aku rasa bukan itu yang mengikat hati kita dengan kak Elle...apa yang membuat kita ingat pada kak Elle ialah keihlasan dia dalam sesebuah persahabatan. Itulah yang membuatkan kami kekal bersahabat hingga sekarang.

Di hari bahagia kak Elle ini aku mendoakan agar akak ku itu dipanjangkan usia...ditambahkan rezekinya oleh ALLAH...dan memperolehi kesihatan yang baik. Kalau kak Elle sihat...insyaallah di lain masa kita dapat bertemu lagi. Walaupun dah berjumpa 2 kali...tapi masih rasa tak puas lagik...hehehe...



Kad buat Kak Elle...nak beli kad betul2 pun tak dpt...sebab dah lama tak kluar...

Kek untuk akak...dah buat tapi tak sempat pos...hehehehe

dan kata-kata indah yang memang khas buat akak...



...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

17 comments:

Tirana said...

Kak Anie..

Saya pun nak tumpang ucap selamat jugak untuk kak Elle walaupun tak kenal..

Happy Birthday to Kak Elle..moga hidup akak sentiasa diberkati Allah..


Best kan kak Anie kalau dapat kawan yang baik2 macam tu..

Kak Elle said...

Anie terharu saya menitis air mata...terima kasih bebanyak kerena buat special entry untuk saya....
Tiap kali Anie menyanyi akak yg habiskan lagu nya....hehehe

Semoga persahabatan kita berkekalan hingga ke akhir hayat hendak nya.

Saya hanya insan biasa tolong menolong di antara perkara wajib kita buat kan?

Terima kasih sekali lagi dgn special entry ini.

(((hugs)))

tulipurple said...

uwaaaaaaa...sy dah lah tgh sedeyyy,baca n3 yg indah dan menyentuh jiwa ni lagi tangkap lelehhh...
yup..indeed kak elle mmg exactly like ur explanation,even sy baru sethn jagung knowing her.Thank God for this friendship..moga ikatan ini penuh barakah.
sis pun best gak mcm kak elle...!

Zareda Norman said...

kak aini

kelaut pun ke laut ler... hehhe

kak elle

selamat hari jadi ke 59.. semoga murah rezeki dna diberi kesihatan yang baik

Ajzie said...

Happy Birthday Kak Elle.. Moga tabah. Ikatan persahabatan yg setia sentiasa ada buat kak Elle.. Pergi sorang tak bermakna semuanya lari..

Moga ceria ceria selalu ok...

Huga
Ajzie

Sastri said...

happy birthday to Kak Elle... semoga panjang umur, murah rezeki dan hepi selalu... :)

kak anie, nanti besday sas, nak dengar la kak anie nyanyi nih tau... :p

*hugs* sejuk ofis ni... :)

Mak Su said...

tahniah dan happy birthday buat kak elle, biarpun saya belum berkenalan dengan beliau, sekarang gaks saya gi skodeng dia!

:D

PINATBATE said...

Salam kakAnie..

Saya mengambil kesempatan mengucapkan selamat hari lahir untuk kak elle yang saya kenal melalui blog kawan-kawan..Semuga kak Elle sentisa sihat dan gembira selalu...

Kak Elle said...

tumpang lalu ye Anie ...

untuk tirana
tulipurple
zareda
ajzie
sastri
mak su
pinatbate

terima kasih pada semua dgn ucapan selamat hari jadi ... semoga kita pun menjadi sahabat ye:)

AZWA said...

So sweet of kak anie buat special entry utk kak elle...nak dengar gak nyanyi lagu tu huhuhuhu

happy besday kak elle..muaaccchh

Alina... said...

eh eh eh..kita pun nak ucapkan HApI bIrTday BuAt kak ELLe.. walaupun kita tak pernah kenal...

ez said...

eppy besday buat kak elle..keikhlasan penting dlm persahabatan..sy plak rase terharu plak coz kak anie wish besday kat kak elle(pdhal bkn besday sy)hehhe..rase bahang persahabatan itu kuat dan ikhlas..amin..hehhehe

Neeza Shahril said...

neeza couldn't agree more dengan apa yang Kak Anie tulis tu.. memang tepat sekali..
before kenal kak Elle, tak sangka she's that kind of lady...
sangat prihatin orangnya..
tak sabar nak jumpa tapi tak tahulah bila kesampaiannya..

Happy Birthday Kak Elle.. semoga hari2 yang mendatang bakal menceriakan Kak Elle selalu..

blackpurple @ jowopinter said...

Selamat untuk Kak Elle jugak. :)

kad0k. said...

selamat hari lahir utk kak Elle..:)..semoga dipermudahkan segala2nya...:)

MULAN said...

oh.. wonderful frens @ blogsphere..

aNIe said...

Kepada semua kawan2 yang meninggalkan ucapan buat Kak elle...terima kasih...

Semoga persahabatan kita akan dt diperluaskan hingga ke negara singa itu

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails