Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, January 21, 2009

Semoga Segalanya Okay...

Hari ini...hatiku gundah gulana...

Sepatutnya cik abang sampai di tanah air semalam...tapi disebabkan masalah teknikal katanya...penerbangan ditunda ke hari Khamis.

'Larrr...kenapa bang...'

'Abang pun tak tau kenapa...nanti abang beritau...'

Itulah sms terakhir dari cik abang...

Semalam...seharian menghantar sms & membuat panggilan ke telefon bimbitnya...tapi tak dapat.

Sms tak berjawab...panggilan terus masuk ke peti simpanan suara..


Untuk menenangkan hati...aku membuat kesimpulan...mungkin abang menginap di tempat2 berdekatan dengan lapangan terbang...dan selalunya memang abang aku tak bawak charger telefon bimbitnya bila balik ke mari..dan dia tak dapat nak charge telefonnya.

Sehingga pagi ini aku masih tak dapat apa2 berita dari cik abang...

Aku berharap...segalanya akan okay...dan dia akan dpt balik hari Khamis ni. Apa yang membimbangkan aku ialah... visanya tamat hari Jumaat ni...jadi dia terpaksa keluar dari Jeddah sebelum waktu tu...kalau tidak katanya lain pula masalahnya nanti...








Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

26 comments:

sakurasa 2 said...

Anie harap betenang n bersabar Insya Allah segala2nya ok.

Tirana said...

Kak Anie...InsyaAllah semuanya akan ok..berfikiran positif selalu..

MAMAMIA said...

I doakan semuanya dipermudahkan Allah. Things shd be ok, InsyaAllah...

pB said...

akak


insyaallah semua nya berakhir dengan selamatnya


jangan dok biarkan imiginasi melebihi rialiti

sya said...

Dia sibuk kot.. ko tau le dia kan kalau sibuk mesti sume lupa asyik ingat keja aje.

Kak Elle said...

insya'allah he's ok anie mungkin juga battery flat...

huh esok sampai ler tu jadi mlm ni jgn risau enjoy ye bersama geng di KLCC... kalau bolih saya pun join sama:)

Zareda Norman said...

kak ani

jangan risau.. InsyaAllah selamat semuanya..

vimmiyasmin said...

Kak Anie

Insyallah ...selamat!

ibuVouge said...

insyaALLAh xde apa apa ye kak lady

Masy said...

moga sumenye ok ye kak~

Intan Rosnitta said...

Intan doakan segalanya selamat & dipermudahkanNya.

Take care, Kak Anie.

:D

sally said...

Jgn susah ati kak Anie.

Mungkin hubby ada hal lain kut..InsyaAllah sume nya ok dan kembali kepangkuan akak dgn selamatnya.

Mak Su said...

insyallah, semua pasti ok.

jangan risau2 ek

^ez^ said...

sabar ek akak.insyaAllah semuanya ok.maybe dia busy dan kalut..saya doakan yg terbaik utk akak sekeluarga.ameenn..

MiSya said...

anie..jgn sedih2 yea...insyAllah..everythings will be fine ok....

yuka said...

Banyak bersabar dan bertenang. InsyaAllah semuanya selamat. Rasanya bateri hp dah kong tu. yuka pun selalu alami macam tu.

Nong said...

Don't worry too much. Most probably battery flat tu...

Take care...

Neeza Shahril said...

Insyaallah segalanya okay kak Anie..
banyakkan berdoa ya.. dan bawak bertenang..

MULAN said...

insyaAllah takde apa2 tu.. sampai lah dia nanti.. mesti seronok kan kak anie, hubby nak balik.. happy holidays...!!

ayumkay said...

salam kak anie :)

fikir yang baik2 je kak. insyaAllah tiada apa yang berlaku tu & suami akak anie akan selamat sampai ke rumah nanti. dont worry be hepi ye kak :)

'cucu2' dah bagi makan ke kak?

ez said...

kak anie..think positif ye..insyaallah x de ape akan berlaku...

AZWA said...

Kak anie...salam, semoga segalanya dipermudahkan Allah...hari ni sampai la cik abang tu ya...take care kak.

Katekitty said...

Salam Kak Ani....
jangan risau, Insyaallah teda apa-apa tu... jangan risau ok. Take care. Kate from KK, Sabah.

goboklama said...

dpt qisst rasakn debaran kakAnie tu,harapnya cuma menghadapi kerenah birokrasi ye kak? Tenang-tenang selalu ok?

~ yus ~ said...

Kak Anie,

InsyaAllah semuanya selamat.

Intanaziela said...

kak anie, jangan risau2..insyaallah everything will be ok ye...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails