Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, September 17, 2008

Anniversary & Birthday Along...

Hari ini 17hb September ialah


Hari Ulangtahun Perkahwinanku yang


ke 26


dan juga


Hari Ulangtahun Munir yang ke 25


Tapi...


Aku takde mood nak buat entry...


Mood aku tak elok dari semalam...


mungkin aku akan menyepi buat beberapa ketika...


sehingga minggu depan...


Will be missing all of you....


Selamat Menjalani Ibadah Puasa buat semua rakan tersayang...





Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

35 comments:

zareda said...

Kak lady
selamat ulangtahun.. semoga mencapai lagi 26 tahun ke hadapan..

bad mood ek kak, nak cuti pose kot??? aniway.. masak bes bes ek

anita kema said...

kak lady,
wishing you a blessed anniversary. MOga anak akak, Munir jd anak oleh. :D

p/s: alaa.. jgn la bad mood, raya mood la besttttttt!

Neeza Shahril said...

wow! genap setahun kawin, Munir lahir.. maknanya.. kak anie bukan bunting pelamin lah kan hehee.. gurau aje tau..

Selamat Ulangtahun Perkahwinan ye Kak Anie.. semoga berkekalan bahagia keakhir hayat..

Selamat hari jadi untuk Munir.. 25 tahun tu dah sesuai sangaaatttt nak cari calon menantu untuk Mak!! hehe..

nape akak takde mood? sabar kak.. apa2 masalah pasti ada jalan keluar.. Insyaallah..

SaDi said...

Selamat ulangtahun dan selamat harijadi!!!!!!! ceria selalu tau!!!!! :D

Kak Elle said...

selamat ulang tahun anie dan selamat hari lahir untuk Munir juga...ehem..cam mana dgn Munirah?

Anie hilang mood nak berblogging?takpe rehat dulu nnt bila mood dah datang balik sambung ye?

take care and hugs

lindosh said...

selamat ulang tahun kak lady. moga bahagia keakhir ahayat

Ayu said...

happy anniversary kak and happy besday Muneer

KLMari said...

Happy anniversary to Kak Anie dan hubby !!! and Happy Birthday to Along too...Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...Macam mak saya, kawin 3Mei dan 3 Mei tu jugak birthday adik saya yang no. 3tu...Bolehlah celebrate sekali, kan !!!!

p/s: Kak, saya ada email kat akak..mintak add...dpt tak?

mama ranggie said...

kak,hapi anibersary ya...mudah2an akan kekal hingga hujung nyawa ya!

Intan Rosnitta said...

Happy 26th Anniversarry to K.Lady & hb. Moga kekal selamanya.
&
Happy Birthday 25th to Munir!

Jgn la bad mood K.Lady...x best aaa!!!

;)

sakurasa 2 said...

kak lady happy anniversarry n bappy birthday to Kak Long, Kak Lady jangan menyepi lama2 ya!!

Mama Rock said...

kak lady, happy anniversary and here's to many more years to come! birthday wish to munir too :)

sya said...

Happy Anniversary.. bad mood sekejap aje ni.. walau pun bad mood jgn lupa itu barangan Aiman esp sambel sambel k.

pB said...

Salam Ramadhan



Tahniah



jangan ler moodyyyyyy
pleaseeeeeeeeeeeeeeee

umeboshi said...

salam ulang tahun buat k.lady.. ops! k.anie...! moga berkekalan kebahagiaan itu hingga akhir hayat, dunia akhirat. salam b'day juga buat along! ps:jgn le sedih2. up kan dan ceriakan balik mood akak tu eh?!!

Masy said...

epy eniberseri utk kak lady n hubby, dan epy bday utk Munir

moga bahagia selalu hendaknya,amin...

takde mood lg ke kak?

CuTeMiUt78 said...

kak lady, happy anniversary. Semoga kekal bahagia hingga keakhir hayat...
la..napa takde mood kak??

Mak Su said...

tahniah utk anie suamiisteri, take care ya

PINATBATE said...

Selamat untuk kaklady sekeluarga...mudah-mudahan sentiasa dalam peliharaan Allah

MULAN said...

kak lady... happy anniversary!! take your time, nanti citer2 lagi ya..

kad0k. said...

happy 26th anniversary kaklady..:)

LED said...

salam ulangtahun perkahwinan.Didoakan famili kak Lady penuh keberkatan n rahmatNya.

Amin...

Mar said...

Salam kak lady,
Selamat menyambut ulang tahun. Dah 26 tahun dah! Big congratulations!
And happy birthday munir :)

YuszTieY said...

kullu am wa antum bi khir...selamat ulang tahun ke 26 moga bahagia hingga akhir hayat...
n selamat hari lahir buat munir..bila nak makan nasi minyak anak bujang ni kak anie..

shafarina said...

double celebration

tahniah kak anie

hanimndroid said...

wah! ermm, rs bersalah lak pd si dia pas bc entry akk ni. sy xbt pun entry khas utk nye... sib baik dia xtau blog sy merapu.

happy3 selalu!

moody itu biasa, kekadang kiter perlukannya utk balancing balik kepala & spirit kite..

Ida said...

Alah Kak Anie.. kenapa la mood tak elok? Something happened-kah?

Anyway, congratulations on your anniversary and happy birthday to Munir too!

Semoga berkekalan dan panjang umur dan diberkati.

*hugs*

KAKTINY said...

eh.. pun cat rumah baru gak.. (nampak noi lama tak jengjalan.. hihihi)

selamat ulangtahun perkahwinanyer.. 26 tahun? jeles nyer... dah sampai tangga puloh puloh dah... bestnyer... semoga dirahmati Allah dan berkekalan sehingga akhir ayat.. amin...

Anonymous said...

Hepi Anieberseri-seri...

Kak Lady untuk 26 tahun lagi yg lebih baik dan bahagia... wah dah lebih suku abad ni...

Semoga cm pun akan berjaya meraikan aniberseri ke 26, Insya Allah

cm

Akak said...

Salam KakLady...

Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yg ke 26 (hurmm, tahniah), semuga kerukunan rumahtangga & kebahagiaan berkekalan hingga keakhir hayat dan semuha dilipmahi keredhaan & keampunan Allah SWT...

zany said...

kak lady
wish you happy anniversary, moga diberkati dan bahagia hingga ke akhir hayat.

faridmw said...

salam.. selamt ulang thn.. semoga bergembira selalu.. senyum selalu kak lady...

zino said...

selamat hari ulang tahun yg ke 26..lebih kurang zino jugak tu.. semuga terus bahagia sepanjang hayat..bersama keluarga tersayang..

selamat hari lahir utk munir juga

kemana pergi mood dia tu..

Ajzie said...

Kak Lady
Happy Anniversary....

Moga ceria2 selalu

aNIe said...

Terima kasih pada semua kengkawan...terima kasih kerana ucap Selamat tersebut...dan terima kasih banyak kerana prihatin...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails