Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Saturday, May 9, 2015

Berblogging Dengan Cucu...

Assalamualaikum...

Kalau dulu nak berblog mudah je...hari2 boleh je mengadap desktop dan pada bila2 masa...

Tapi bila dah dok Melaka... Line lembabs tak tau nak cakap camana ntah... Mood berblog dah semakin suram..

Tapi bila ramai kawan2 blog menyahut cabaran utk menulis semula...acik pun tak mahu ketinggalan... Berkobar2 ler jugak...

Berblog sambil menjaga cucu ni lain sikit suasananya.. kita tak boleh nak concentrate sangat dengan ilham yg tetiba datang...

Kerana kalau diikutkan keasyikan menulis... Inilah jadinya....

Heheheh











...

Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

12 comments:

Pak Pin said...

Salam aNIe, dah ada cucu ya...Tahniah...saya pun dah jadi Atuk...baru 2 bulan...

Yes, teruskan menulis.

ZABS said...

Assalam. Ada berapa cucu dah Anie?

Arena said...

Hahaha comel kak

Neeza Shahril said...

Salam Kak Anie... Susahnya Neeza nak menulis guna Handphone. Nak buka laptop Memang dah malas...

Acik Erna said...

Cucu tolong kemas biar senang nek anie nak menulis he he

maklang said...

Selamat kembali berblog kak ani.. Lina pun ingin nak bercucu tapi belom sampai masa lagi hehe

aNIe said...

Waalaikumsalam... alhamdulillah. .. ramai dah dpt pangkat datuk dan nenek officially dari Allah... seronok kan... sayang anak lai rasanya...sayang cucu ni semacam...hhehe

aNIe said...

Arena...mmg comel sesangat... seronok dpt gomol2...

aNIe said...

Waalaikumsalam... pak Zabs... Alhamdulillah. ..baru ada 2... sbb baru sorang je yg dah berumahtangga

aNIe said...

Betul tu neeza... seb baik akak ni menaip pantas sikit sbb dah biasa bermesej dgn hp...cuma kena cek spelling je

aNIe said...

Hahahaha... kak erna...byk ler sgt menolongnya...

aNIe said...

Mak lang...sabar...insyaa Allah sampai masanya nanti

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails