Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Saturday, December 8, 2012

November Dalam Kenangan...

Bismillahirohman nirohim

Assalamualaikum...

Salam buat semua sahabat dah pengunjung blog...

Desktop baru keluar dari 'hospital'...harap2 bila ada desktop ni dptlah aku sering mengupdate blog buat tatapan sahabat2...

Berkongsi apa yang boleh dikongsi dan menyimpan sedikit untuk kenangan manis ku dihari tua....

November telah pun berlalu ... kini kita berada di bulan penghujung tahun 2012...

Apa yang ini ku paparkan di sini adalah kenangan manis di bulan November....

Awal cuti persekolahan yang lalu... aku telah balik ke kampung...

Hampir seminggu menghabiskan masa di sana...

Seronok dpt melayan cucu yang dah makin cerdik...




Tengoklah gaya2 jaguh 'rock climbing' ni... bak kata mamanya dalam bahasa Sarawak... kuat berdekik...hehehe... baru berusi 7 bulan... hobinya memanjat...

Gambar dia yg paling comel... aku suka tengok jari kecil dia tu...rasa nak gigit je jari tu...

Bila dah jadi nenek ni... asyik belek gambar cucu aje lah kan...hehehe

 9 hingga 11 hb November... meneman si bongsu ke Acara Upin & Ipin di Taman Tasik Titiwangsa...

Tak boleh nak upload gambar lagik...sbb dia kata aku dah gunakan 100% 1GB yang diberikan...

Camaner nak buat ni... tak boleh nak upload gambar... kena buat blog lain ke?  Hmm...nampaknya nanti kena tutuplah blog ni

Hmmm nantilah sambung lagik ye...







...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

22 comments:

nanonano said...

as salam kak,
patutla lama xupdet, tertanye2 gak,
rupenye bz bermain dgn cucu dia yer, hehe budak bsr2 ni mmg syiok buat main, comel! hehe

sal said...

Assalamulaikum
kiutnya dia..seronok jumpa cucu yee..
happy dengan kehadirannya..

MOKCIK AZWA said...

Salam Kak Anie,

Lama tak berupdate, sebab masuk wad ropenya pc akak yer..hehehe

oo cutenya cucu akak tu, a'a Azwa pun geram tengok aksi jari cucu akak tu cutee....hehehe

NJ@Goboklama said...

Kak Anie, blog NJ pun kena camtu gak, nk tanak kena bayar gak kalau nk continue blog yg sama. Masalahnya, kalau dia soh bayar one-off oklah, ni soh bayar monthly, susah la.... Ada ke sapa2 blogger yg mempunyai masalah yg sama & ada jln penyelesaiannya?

m.u.l.a.n said...

ramai kena baru ni.. depa kata taruk email lain as blog author kot..

geramnya tengok cucu kak anie ni..

Irfa said...

ye lah..org ada cucu mestilah asik citer pasal cucu je..comel cucu akak tu.tiba2 rasa cm nak berbaby.
auwwww

ida napi said...

Assalammualaikum kak anie,

lama tak singgah blog kak anie. moga kak anie sentiasa sihat & bahgia selalu.

seronok tengok cucu kak anie..wahh..cepat betul masa berlalu..tup tup kak anie dah jadi opah/nenek/uwan.

p/s: lepas nie giliran saper pulak naik pelamin?

aNIe said...

Salam nano nano...laptop akak buat hal..tu yg akak malas nak update blog..nak type password pun dia kluar wwwww memanjang...kadang kalau nak tulis satu perkataan pun mkn masa yg panjang..sakit hati dibuatnya...

aNIe said...

Waalaikumsalam sal...kalau tak jumpa dia seminggu pun dah rasa rindu...

aNIe said...

Waalaikumsalam mokcik...malas nak update..sbb nanti buang masa kat laptop je. .dah ada desktop tak boleh upload gambar pulak

aNIe said...

Nj..tulah memula ingat setahun sekali je bayar..rupanya sebulan sekali...mahal jugak tu...ingatkan akak je yg kena

aNIe said...

Mulan ye ke kena letak email lain...nanti nak cubalah.

Cucu tu kalau dtg rumah mertua ni jadi rebutan..berebut rebut nak dukong sampai nnik lemas budak tu..

aNIe said...

Irfa..tulahh..dah ada cucu asyik cerita pasal cucu...dulu cerita pasal sibongsu..tp si bongsu yg kecik dulu dah besar

aNIe said...

Idah..akak dah lama tak update blog dan tak melawat kawan2...sibuk dgn mcm2 urusan...

Memg rasa masa berlari pantas...tgk2 cucu dah besar...

sharifah rosidah said...

Anie

Salam rindu dari Shidah....wah semenjak ada cucu ni seronok nya awak ya....mesti makin kerap balik melaka.

Meh lah jalan rumah shidah.....kalau pindah blog baru beritahu kita ya.

Zaitun said...

Memang seronok kalau dah ada cucu,rasa tak nak berjauhan walau sesaat.

Nieda ramly said...

assalamualaikum.
kakak dah bercucu . putih gebu pula tu.
Tahniah.

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

haaaaaaaaa, 7 bulan dah ya, memang best manjat2 time ni.. hihihi

aNIe said...

Salam Shidah... kita pun lama tak jumpa awak..rindu nak dgr celoteh awak...

Memang pun makin kerap balik melaka sebab banyak urusan...

Terima kasih kerana masih baca blog kita... Insyaa Allah satu hari nanti boleh jumpa ye...

aNIe said...

Salam Kak Zai..betul tu... dpt tgk cucu hari2 pun boleh rindu...hehehe... suka dpt gomol pipi dia... balik seminggu sekali pun terasa dia dah cepat besar..

aNIe said...

Nieda ...Salam Persahabatan...terima kasih...

Ahah dan bercucu dah.. baru sorang...

Alhamdulillah

aNIe said...

Sri Kandi...memang pon tgh syok melayan dia memanjat2 tu....geram

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails