Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Thursday, June 21, 2012

Berehat Sebentar. . .

Bismillahirohman nirohim
Assalamualaikum buat semua sahabat. . .
Buat masa sekarang aku tak dapat nak update blog sbb. . .laptop buat hal. . .sakitnya makin tenat. . . Gambar2 pulak semua dlm laptop tu. .
Banyak nak update.  .tapi kalau update takde gambar tak best kan. . .
Tunggulah Insyallah bila sakit dia dah brkurang aku akan menulis semula. . .
Buat masa ni belum nak bwk pergi doktor lagi. . Nak transfer gambar2 yang kat dlm tu dulu pastu baru bwk pi doktor untuk dioperate dan mengubati kemengongannya. . .
Salam ceria buat semua pengunjung blog dan sahabat. . .
Selamat berhujung minggu. . .

17 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

Salam, Kak Anie.. laptop sy pun baru keluar wad.. hehe

Irfa said...

slmt beristirehat :)

makchaq said...

makchaq update jarang ada gambar sebab makchaq jarang bawak kamera..

cikceriacorner said...

selamat berehat akak..

aNIe said...

Irfa..kalau nak ke.blog kengkawan kenalah guna ipad je...

aNIe said...

Sari yusa...laptop akak tu dah tua...tu yg ngengada tu..hehehe

aNIe said...

Hehehe..akak ni jenis suka amik gambar..lebih2 lagi kalau pegi jenjalan memang suka amik gambar

aNIe said...

Terima kasih cik ceria..ntah sampai bila tahannya pun tak tau

m.u.l.a.n said...

laptop ni pon uzur..

secangkir madu merah said...

dia mintak beli yg barulah tuh.. hehehe

zino said...

ada peluang galaxy tap menjelma awal.. hehe

ainnoraini said...

Selamat berehat ye kak anie...nk yang baru kott...

aNIe said...

Zino..tab dah ada dah..cuma nak update dari tab tu gambar2 dlm laptop...hehehe

aNIe said...

Mukan..dah berathun dah laptop yg akak pakai ni. ...brasanya dah nak 3 tahun dah

aNIe said...

SMM..kalau nak beli baru rasanya lambat lagik sbb anak yg masuk kolej tu pun baru dibelikan 1

aNIe said...

Ainnoraini...sedang berehat ni...hehehe... Nak yang baru? Rasanya kena betulkan desktop yang dah terbengkalai tu..masing2 dah ada iphone laptop...ipad,...desktop dah takmo guna lagik..heheh

aNIe said...

Ainnoraini...sedang berehat ni...hehehe... Nak yang baru? Rasanya kena betulkan desktop yang dah terbengkalai tu..masing2 dah ada iphone laptop...ipad,...desktop dah takmo guna lagik..heheh

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails