Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Saturday, April 14, 2012

'Marvel's The Avengers...


The new Marvel's hero is here... I was recruited to join the Avengers Team to save the world...

My name is Wonder Eagirl.

As you can see... my name explains all about me...

I have the power of an Eagle... I can fly high and fast above the sky... With the eyes of an eagle I can view tiny animals or enemies.
My legs are as strong as the claws of an eagle too...with one kick I can send my enemy flat on the ground..smashed to pieces... 

And the wonder sword will only be used if necessary...coz... the strength and superpower that I have is enough to bring down thousands of enemies...



p/s,,,berangan lah sekejap kan... entry ini adalah bertujuan untuk dapatkan tiket free filem The Avengers.  Bahasa Inggeris aku taklah berapa baik... jadi kalau ada grammar error... maafkanlah ye...hehehe



...

Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

7 comments:

Acik Erna said...

ok dah tu anie..mesti semua orang faham dan anie akan berjaya dapat tiket free..

m.u.l.a.n said...

tak sabar nak tunggu citer ni..

Zaitun said...

Lulus Bahasa Inggeris hehehe...insyaAllah dapat.

faridmw said...

salam..

cita tu nampak menarik.. heheh.. dapat layan lagi best...

aNIe said...

Hehehe...okaylah kak ye... insyaallah dapat sebab belum ramai yang buat entry tu... tapi sekarang samada dpt pergi ke idak pulak...

------------

Mulan... akak nak tengok sebab ada pelakon yg akak minat...Robert Downey Jr...

aNIe said...

Kak Zai...dah lulus ye...hehehe...Alhamdulillah

---------------

Waalaikumsalam... yang paling best bila dapat free tu faridmw...hehehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

goodluck! lookin forward to see you there :)

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails