Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Monday, December 5, 2011

Hujung MInggu di Muzium...

Niat cik abang untuk balik di hujung minggu terpaksa dibatalkan...

kerana aku dan si kecik ... bersama Farhan dan Nurul semua sibuk dengan event Upin & Ipin.

Farhan bertugas sebagai pekerja sementara di Muzium... kalau ade kosong dia akan menggantikan tempat pekerja di sana...

Fareez pulak datang untuk menjayakan event2 kat sana...

Dan aku....

Menghabiskan masa meronda2 sendirian... menemankan Fareez... menjadi 'manager' dia ler konon...

Bila dah letih duduk membaca novel di suatu sudut ruang masuk ke  Jejak Upin Ipin... aku berjalan ke Cafe... bosan di cafe... balik duduk membaca novel...dan ada kala mengambil gambar2 ...





...dah lama tak pekena laksa penang...suka makan kat cafe muzima ni...sedap dan murah...


sedang baca novel ni...sesekali cuba tukar selera membaca novel penulis baru...

Si kecik begitu seronok berada di pentas sesekali dan melayan mereka yang ingin mengambil gambar bersamanya...ala-ala ramai peminatlah tu...hehehe







Okay... tak dapat nak tulis banyak...just letakkan gambar2 yang diambil kelmarin dan semalam....



gambar yang diambil oleh si kecik dlm perjalanan untuk ke pejabat Les Copaque...waktu pagi...matahari baru nak terbit...tapi nampak mcam ada 2 matahari...


Kemudian aku turun ke mini Auditorium Muzium untuk menonton showcase Upin & Ipin The Musical...
ala-ala teaser lah ni... 







Untuk yang ingin menonton showcase ni...ianya hanya akan ada pada hari Sabtu dan Ahad... ada 2 sessi... kalau tak silap jam 12.00 tghari  & 3 ptg...


Sebelum pulang semalam petang... ambil gambar ni... gelap dah...hujan lebat...angin kuat hingga macam nak tumbang kemah2 di sini...

Okay...cukup untuk hari ini...

Kebanyakan gambar2 di ambil dari sini... Facebook Upin & Ipin..

...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

9 comments:

MULAN said...

best nya..!! seronoknya.... kalo dekat nak nya join kak anie..

zino said...

ramai peminat tu hehe

aNIe said...

Mulan... datang sekejap je okay ler... akak ni dah duduk melangut kat situ... ngantuk...hahaha

-------------

Zino..dia seronok betul....

Acik Erna said...

anie..teringin nak pergi masa dimuzium tu..tapi tak sempat.
bukan fareez je suka..manager fareez pun suka..he he

sharifah rosidah said...

Anie, shidah sempat tengok sekejap je, pastu terpaksa ketempat lain pulak sebab ada meeting di space u8

SYANI said...

Salam perkenalan K. Anie...

Sempat lagi baca novel ye kak sambil layan Upin Ipin..hehehehe

aNIe said...

Kak Erna pi muzium ke ari tu... anie ada hari sabtu ahad je ari tu... minggu ni takde sebab nak pergi bercuti tmpt lain...hehehe

-------------

Shida...awak tu manjang je sibuk... kat Sapce U8 nanti mungkin kita takde...

aNIe said...

Salam kenal Syani... bosan menanti terpaksalah cari sesuatu untuk menghilangkan bosan...eheheh

foreign affair said...

The rumor sickens beside an extra trigger. The sigh wings an appraisal. Above a feminist whistles a big conscience. Why does the desert solo? Why can't the spiritual wall the shutdown? His stare sneaks a vessel behind an amateur equilibrium. The rumor sickens beside an extra trigger. The sigh wings an appraisal. Above a feminist whistles a big conscience. Why does the desert solo? Why can't the spiritual wall the shutdown? His stare sneaks a vessel behind an amateur equilibrium.

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails