Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Wednesday, August 24, 2011

Wordless Wednesday....

Tadi tgk update kengkawan...'Wordless Wednesday...'

Memang ari ni aku wordless bila dapat bill dari Syabas...!!



Terlopong sekejap... tiada kata2.....


...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

17 comments:

nanonano said...

bil air ke kak??
brape bulan punye neh???
bia betikk?? pkai sbulan smpai 3rat???
ke ade mane silapnye??
huhu bil umah sy if ramai org skalipun tetap bwh 15hengget. ehehe

secangkir madu merah said...

biar betol.. cuba cek tengok, ada paip bocor kot?

Acik Erna said...

anie...akak tiap bula he he..tah mana silapnya..paling murah pun 70 lebih..bukan ada badak ppun yang berendam dalam rumah akak ni..geram aje..

♥ manje ♥ said...

um paip bocor kot kak... umah mak dulu pun pernah gak dapat bil banyak tu... tgk2 paip air bocor ke tanah ~

Ati Masrif said...

bil air ke letrik tu kak??

bulan ni kalau letrik
mmg tinggi tau

aNIe said...

Nanonano... memang bill air rumah akak pun paling tinggi selalu nya lebih 100...

Yang sampai 3 rat tu... sebab paip bocor... dah betulkan dah... tapi tak sampai pun beberapa hari dah dibetulkan... terkejut jugak

----------------------

SMM....memang pun sebelum tu ada paip bocor.. tapi tak sangka plak sampai byk camtu

aNIe said...

Kak... kat rumah anie ni...berempat je... tapi bill air lebih seratus...itu biasa dah...

-----------------

manje...memang pun sebelum tu ada paip bocor dlm tanah.. dah betul dah...tapi tak sangka sampai 300+ bill bulan ni...

aNIe said...

Ati... bill air... sebab ade paip bocor dlm tanah ... tu yang melambung bil air tu..terkejut akak

pB said...

banyak nyer guna water

aNIe said...

PB...tulah...bulan2 selalunya dlm 100+ tp sebab bocor...jadi 300+...terkezut berok akak...

MOKCIK AZWA said...

Kalau paip bocor kita kena bayar jugak kak yer? tak aci betoi syabas nie huhuhu

MULAN said...

maaakkkk oooiii... awat lagu tu..?? car wash centre pon tak sampai banyak tu kot.. mesti ada paip pecah ni..

aNIe said...

Mokcik... paip tu pecah selepas meter... jadi memang tuan rumah kena bayar... dlm tanah pulak tu... dah le belanja buat piping pun kena beratus jugak

---------------

Mulan... tulah pasal...terperanjat akak masa dapat bill... taulah paip bocor tapi tak sangka sampai banyak camtu

iina said...

uih kak byk tuh

shafarina said...

byk sgt! kena pi pejabat dia la kak kot, selaraskan balik bil tu.

aNIe said...

iina...memang banyak giler...bukan sikit...

-------------

Shafarina... nak berulang alik ke sana yang malas tu...huhuhu

Button Planet said...

Kak Anie, selalunya kalau macam ni mesti ada paip bocor ni....macam rumah azzah dulu...bila ganti balik buat piping semula..bila sikit aje... tapi nak ganti paip baru tu yg lemah sikit tu...!!! hehehe..

Azzah8

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails