Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Monday, June 13, 2011

Terengganu Juara Piala FA & Hazama Juara AF9...

Tak de apa nak tulis hari ni... sibuk... mengemaskan kain baju balik dari Melaka...

Dari pagi mengemas rumah yang ditinggalkan ... Farhan aje yang tak balik Melaka ari tu... so lantai dapur memang ler melekit2...sebab dia menggoreng macam2... tapi tak mengemop lantai...hmmmm.... anak bujang duduk rumah apa yang dia tau... makan aje lah...

Cuma... aku nak ucapkan tahniah pada pasukan Terengganu kerana memenangi Piala FA... biar pun aku cuma tengok sehingga masa tambahan (sebab cik abang nak tengok bola... maka aku terpaksalah tengok)...  dan tak sempat melihat gol kemenangan Terengganu...( sebab dah tukar TV3 Cerekarama bila aku kerling cik abang dah lelap...hehehe)



Tahniah juga buat Hazama... yang menjadi Juara AF9 dan terakhir...




Persembahannya yang hebat membuatkan kemenangannya itu berbaloi.




Biarpun ramai juga yang merungut ... tidak puashati kerana bagi mereka Hazama sudah  berpengelaman sebagai penyanyi... tapi bagi aku... kenapa nak merungut ? Sedangkan dulu Tomok pun pernah menjadi juara 'One In a Million' biarpun ketika itu dia telah pun terkenal sebagai penyanyi..

Tahniah sekali lagi...

Sekarang tinggal penantian untuk Juara Maharaja Lawak dan siapakah dia bakal Imam Muda Musim ke 2 ini...?


Sama-sama kita nantikan...









...


 Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

10 comments:

Acik Erna said...

anie..akak ikut imam muda je..setiap kali diawalnya tu..mendengar suara imam2 muda ni..tersentuh betul hati..

pB said...

PERTAMA


frust giler bila Kelantan kalah..
last -last boleh kalah ....
alahai




SECOND

baru tau yang rupa-rupanya Hazama ni LELAKI

oren said...

kak, ada tak klip video hazama nyanyi masa konsert last? saya takde astro kat umah..kat opis pon, youtube kena blocked..kalo ada, nk tgklah..yg akak letak video masa dia nyanyi lagu hey soul brother tu, ok gak kan?

HappyIrfa said...

kak anie..
entri kita sama lah ari ni.psl pak lang ngan ganu jugak ler

aNIe said...

Kak Erna... musim ni anie tak dpt tengok sgt...sebab selalu balik Melaka...

Memang suara diorang tu menyentuh rasa...sejuk perut ibu yang mengandungkan mereka tu...

-----------------

PB...tulah takde rezeki kan... akak pun mula dah ingat Kelantan yang menang... tu lah terus tukar tgk drama

Hehehe... PB... bila pulak si Hazama tu tukar jadi pompuan...

aNIe said...

Oren...khas untuk Oren... akak dah pastekan video dia dgn lagu Pukau (lagu Tomok)... lagu single baru dia...'Cinta Teragung'

-----------------

Irfa...hehehe.. ye ke... macam pakat2 ye...

oren said...

kak lady, thanks sbb sudi upload..baru perasan, lagu dia, patut tajuk hey soul sister, bukan brother..dok teringat Ogy komen hari tuh..hikhik..lagu ke dua dia bawak, best tak? baca dlm few blogs, depa kata lagu rock..kalo rajin, upload eh kak..many thanks..

~ yus ~ said...

tahun ni yus tak ikut langsung AF...

Led said...

adakah hazama itu jelmaan hazami?

aNIe said...

Oren...nanti akak masukkan video klip tu ye...

Insyaallah...

-------------------

Yus... akak ikut tgk masak kosert je sejak si Hazama tu masuk

------------------

Led...hahaha.. Hazama ensem sket kot...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails