Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Saturday, June 25, 2011

Sepah Juara Maharaja Lawak 2011 - Tahniah!...

Berakhir sudah program Maharaja Lawak malam tadi....

Tahniah pada SEPAH kerana menjadi Juara....

Aku adalah peminat JOZAN....

Tapi sayang ...tugasan untuk final Jozan tak berapa menjadi...sedikit hambar...

Dan yang tak berapa nak puashati ialah untuk kedua2 tugasan Jozan yang terakhir membuat persembahan... jadi kalau ada yang nak mengundi.. waktu2 terakhir talian 'congested'  tak boleh nak buat apa dah...sebab masa yang diberi terlalu pendek...

Walau bagaimana pun  tak dinafikan kedua2 tugasan SEPAH...adalah yang Terbaik...!!

They deserve it....!!

Malam tadi menonton Maharaja Lawak dengan staff Ude dari Les Copaque...

Kami goreng bihun... ayam goreng...nugget... dan buah mangga sebagai pencuci mulut...

Seronok menonton beramai2... gelak ramai2... dan kami semua penyokong Jozan...kecuali Farhan...

Bila Sepah diumumkan Juara.. Farhan gelakkan kami semua terbahak2... sakit hati tau...!!  Sedih ni...!!

Tapi takpe...biarpun Jozan kalah dalam program Maharaja Lawak...mereka berdua tetap Juara di hati kami...

Nanti...aku akan update blog ni untuk masukkan video clip untuk kedua2 kumpulan tersebut...



Lupa pulak nak ucapkan  Tahniah juga pada Nabil peserta solo yang berjaya mendapat tempat ketiga...lawaknya menjadi untuk tugasan ke 2... begitu juga dengan Jambu... tahniah untuk tugasan ke 2 yang aku rasa...terbaik...



...


Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

12 comments:

Yunus Badawi said...

Setuju dgn kak Anie persembahan Jozan agak hambar malam tadi.

Yang terbaik mereka telah keluarkan sebelum ini. Saya suka yg guna tv gergasi minggu lepas tu.

Yunus Badawi said...

eh first arini.

Yeehaaaa!

~ez~ said...

sy tak dpt tgk final ni sbb kt kg saya xde pakej tu.so tgk kt youtube je.hehe..sy pun suka jozan tp rsnya persembahan mereka agak hambar banding sepah yang beberapa minggu berturut2 buat performance yang mantap..tu yg boleh menang kot..hehe..

Zareda Norman said...

uiskk dah habis dah final.. hehhe

Ati Masrif said...

tak tau pun sbb tak tengok..hehe

rezeki baby dlm perut wife tuh :)

Acik Erna said...

Assalam anie..akak tak tengok maharaja lawak ni..
pagi tadi anak2 kata best mak..dan siap bagi tau siapa juara,kedua dan ketiga..petang tadi akak ngadap ulangan nya..

aNIe said...

YB...hahahaha...memang TV besor tu paling best... suka sgt...

Diorang dah all out minggu sebelumnya...

Aha...lah...ari ni no. 1...hehehe

-------------

Ez..memang pun kecewa sikit dgn Jozan malam tadi kan...Sepah memang mantap minggu2 terakhir

aNIe said...

Zar...tulah abis dah...minggu depan Imam Muda Final

-------------

Ati...rezeki baby tu... suka sgt Sarah...dptlah sorang lebih 100K

aNIe said...

Kak... yang paling tak boleh tahan...'Manisnya kurma ini..'

Hahahaha

MULAN said...

tak dapat tengok sbb banyak dok atas jalan... suka jozan tapi kalah la pulak..

aNIe said...

Mulan...Jozan silap buat tugasn pertama dia ttg muzium tu tak best... yang muzikal best tapi dah terlalu suntuk untuk orang undi...

Dan memang takde rezeki...

sharifah rosidah said...

anie kita pun peminat JOZAN, tapi kita pun tak kesah kalau SEPAH menang sbb mereka pun bagus dan terbaek.

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails