Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Thursday, June 9, 2011

Maharaja Lawak : Jozan Vs Sepah....

Kelmarin dah bercerita pasal AF...

Hari ni nak cerita pasal Maharaja Lawak pulak...

Aku dan anak2...adalah peminat fanatik Maharaja Lawak.

Kalau kat Astro Warna tu...ntah berapa kali ulangan Maharaja Lawak tu anak2 aku akan mengadap...

Dan tiap kali jugak mereka boleh ketawa berdekah2...

Peminat No. 1 nya ialah Farhan..kadang aku jadi bising... sebab setiap skrip ML tu dia boleh hafal...bukan dia nak hafal mata pelajaran dia ...

Bagi peminat peminat Maharaja Lawak..pasti tau bahawa kumpulan yang top sekarang ialah Jozan & Sepah.... peratusan undian mereka kadang cuma berbeza 1-2 %  sahaja.

Aku, Ude dan Fareez adalah penyokong Jozan...sedangkan Farhan dan kawan2nya semua penyokong Sepah.

Tiap2 hari... kalau tengok Maharaja Lawak kat TV je ....mesti nak berbalah... termasuklah aku...

Dah tentulah kami bertiga yang menang...

Apa apa pun tak sabar nak menanti pertandingan akhirnya 2 minggu lagik...

Jom layan video clip Jozan & Sepah yang aku rasa persembahan terbaik mereka...



Ini pula  dari Sepah..



Jadi siapakah pilihan anda...?









...

Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

22 comments:

pB said...

tak tengok sebab kat umah tak ada channel tu

Ummi M.I.M said...

hahahah
saya memang tk sabo nak tunggu tiap-tiap jumaat tu.

ainnoraini said...

semuanye mcm best jer kak anie...tak tau nak pilih..

jambu pun ok gak ...

Ila said...

ila tak tgk maharaja lawak,tadke astro mustika..hehehe..lagipun kurang layan sikit

HappyIrfa said...

EH!SAMALAH KITA..PEMINAT SETIA JOZAN N SEPAH..

NABIL?LAWAK NABIL K.U.R.E.NG LA
P.A.D.A.N M.U.KA ..hehe

dulu peminat nabil tapi sekarang tidak lagi.mgkin sbb dia dah clash ngan irma kot.hehe

~ yus ~ said...

saya sokong dua2 kak, JOZAN DAN SEPAH...hehe

Tp saya tgk di youtube je. Kalau kebetulan balik rumah MIL, baru tengok LIVE..:)

aNIe said...

PB...akak dulu takde channel tu...tapi anak2 sibuk nak tengok Spontan..terus amik... pastu lekat dah nak setahun dah

--------------

Ummi...anak2 akak... kat rumah ni asyik tgk channel warna aje... tak cukup tgk kat You tube...adoiyai pening akak

aNIe said...

Ainn...Jambu pun okay...banyak peminat dia... tapi Jozan & Sepah mendahului semua...hehehe

Tapi Jambu selalu tak mengecewakan...

------------------------

Ila...anak akak layan berulang2 kali... tak jemu2... sampai dah hafal dah dialog diorang

aNIe said...

Irfa...hahaha...best kan diorang... akak suka Jozan... memang minat... walaupun diorang tu kadang nampak berlagak...tapi berlagak menggelikan hati

Nabil tu susah sikit sebab dia sorang... susah nak beat kumpulan yg lain... akak kurang minat nabil setelah dia banyak kontroversi

---------------

Yus...hahahha...Sepah yang terbaru ni pun kelakar giler... yang jadi mak bidan tu... Jozan yang Mak Jemah tu takboleh tahan...sakit2 perut dibuatnya... gedik giler...

MULAN said...

tak pernah dapat tengok tapi saya suka jozan... kelakor sunggohs & sempoi...

Led said...

klu nk tgh maharani lawak, kena balik kg, sebab kat sini takde channel tu... huhuhuhuhu

izawani said...

Saya baru je melanggan channel tu atas paksaan suami... huhuhu... dia nak tengok sangat maharaja lawak. Hari hari merayu suruh daftar.

Now, asik berebut dengan anak yang nak tengok citer cinta melody dan atromen... haihhsss...

aNIe said...

Mulan...sekarang ni boleh tgk kat Youtube je...cuma tak le se excited tgk langsung...

----------------

Led...tgk kat you tube je... habis je show dlm masa satu jam dah ada kat You tube...

aNIe said...

Hahaha...izawani sampai kena paksa ke...akak pulak kena paksa dengan anak2 ni...

iina said...

Dua2 best kak.. tapi kalau ikut kualiti lawak tadi.. saya suka sepah lagik hehehehe ;) Mmg real dan selamba ;)

Yunus Badawi said...

Saya rasa banyak bergantung kpd persembahan mereka pada malam kemuncak itu nanti.

aNIe said...

iina...hahahaha... memang Sepah banyak punch line... gelak manjang je...

Macam Jozan tu...ada ups & down jugak...

-----------

YB... betul tu... biar pun Jozan mendahului tapi sikit je peratusnya...

kakLuna said...

saya takde astro pun tapi layan kat youtube..saya pilih sepah sebab lawak kenduri tu mmg tersangat lawakkkkkkk

Acik Erna said...

ani..akak tak tengok pun..tapi anak2 sama lah macam anie.dah tengok..bila diulang pun tengok lagi..suka sangat dia orang tengok ML tu..

aNIe said...

Luna... anak akak si Farhan memang peminat cerita Sepah...boleh gadoh2 lagik dgn kakak dia... dia kata Sepah tak pernah mengecewakan dia...

----------------

Kak...tulah pasal...diorang boleh ulang2 tengok...pastu ketawa golek2 lagik....ulang banyak kali pun takpe...

Ati Masrif said...

alamak kak ati mmg tak tgk
maharajalawak ni

ati lebih suka cerita penyiasatan :)

criminal mind, nora robert, csi ..etc
hehe...best layan

aNIe said...

Ati...citer2 yang ati cakap tu pun akak layan...especially Nora Roberts & CSI...memang suka...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails