Jom klik...terima kasih pada yang dah klik...

Klik Klik Sini Dear...!!

Monday, April 11, 2011

Fareez Hari Ni dah 10 Tahun...

Rindunya kat blog.....!!

Terasa lama tak update blog...

Sebabnya aku pergi cuti2 ke Langkawi... bersama cik abang dan anak2...

Nanti boleh criter pasal trip ke Langkawi...

Sebab ari ni... nak buat entry khas buat si bongsu ...



Yang menyambut harijadinya pada hari ini... 11.4.2011

Seperti biasa takde apa2 celebration... 

Mungkin malam nanti aku nak bawak anak2 pergi makan2... 

Ke mana...?

Tak tau lagik... belum ada idea kat mana... kena tanya dia nanti nak makan kat mana...

Buat si manja bongsu ku cayang...

SELAMAT HARI JADI... semoga dipanjangkan usia... dimurahkan rezeki ... membesar menjadi anak yang soleh... sihat... cerdik dan membanggakan keluarga.

Dan... yang penting sekali... semoga sentiasa dirahmati dan diberikan taufik dan hidayah dariNYA...
Ameen....









...



Semua coretan adalah hakmilik Kak Anie dan tidak dibenarkan untuk diulang terbit oleh mana-mana pihak tanpa keizinan dari tuan empunya blog.

22 comments:

kak Erna said...

Amin..semoga semua doa2 ibu dimakbulkan.
baru2 ni tengok aeez kat tv..aimi yang panggil..
siap dia bagi tau abang2 dia dia dah jumpa aeez..seronok sangat dia.

Alina... said...

selamat hari jadi fareezz...dah besau dah,,,n dahh glomour hehhe....semoga berjaya dalam pelajaran...aminnn....

Ciklinn said...

happy birthday fareez.... ciklinn doakan kamu berjaya didunia dan akhirat aminnn

sheschocoholic @ leeya said...

happy birthday tuk aaez! semoga berjaya dunia akhirat dan menjadi anak yang soleh..

Kak Anie said...

Kak...aha... ahad ari tu dlm Rancangan Sarapan... dah berminggu2 tunggu baru kluar...

Masa tu kat langkawi.. berebut2lah staff cik abang yg pergi ke Langkawi tu nak bergambar dgn dia...

Kak terima kasih kerana ucapan itu

--------------

Alina... terima kasih... semoga segala doa dikabulkan..

Kak Anie said...

Ciklinn...terima kasih... semoga dia menjadi anak yang soleh...

-----------------

Leeya...terima kasih kerana ucapan dan doa tersebut...ameen

Ati Masrif said...

salam kak anie,

wah..sebaya dia dgn anak dara
sulong ati :)

semoga fareez akan menjadi seperti
apa yg mama mahukan

berjaya di dunia dan di akhirat...amin

MULAN said...

happy birthday aeez aka ehsan..!!!

stay sweet & healthy.. moga jadi anak yg soleh..

ainnoraini said...

hepi besday...semoga jadi anak yg soleh...diberkati oleh allah didunia dan akhirat...

secangkir madu merah said...

hepi bufday fareez.... semoga membesar jadi anak yg soleh... dan semoga ceria ceria selalu....

Ummi M.I.M said...

happy besday fareez...
auntie doakan semoga suksess selalu...

Lady Lavender said...

hepi besday fareez..semoga doa ibu termakbul..aminn,

nanonano said...

hohoho hensem boy ni dah 10tahun,
kejap je
xlame lg dah nk jadi ank teruna plak,
hehehe

btw, hepi bday fareez :)

Kak Anie said...

Ati... Mulan...terima kasih...semoga segala doa dikabulkan...ameen...

--------------

ainnoraini...SMM... terima kasih juga... semoga segala doa yang baik2 itu dikabulkan...

Kak Anie said...

Ummi... terima kasih...

Begitu juga Ladylavender.. semoga segala doa dikabulkan...ameen

-----------

Nanonano...yelah dia 10 tahun dah dia ... terasa kejap je.. baru rasanya upload gambar dia masa kecik2 kat blog dulu...heheh

idahani said...

alhamdulillah..semakin dewasa fareez..moga pjg umur, dimurahkan rezeki, sihat n gembira selalu..tak lupa moga jd anak yg soleh..amiin ya rabbal alamin..

Ila said...

hepi birthday fareez..nak tambah adik tak...hrhrrh

cikceriacorner said...

eppy besday adik..comel la adik...nak jadik akak angkat bleh?heheh

~ yus ~ said...

Aminn..semoga semua doa akak untuk Aeez di makbulkan..

Happy 10th birthday ye Aeez....

aNIe said...

idahani...terima kasih...semoga dimakbulkan segala doa untuknya

--------------

ila...hahahah...takmoooo... biar mak dia yang jawabkan...heheh

aNIe said...

cikceria ... nak jadi kakak angkat kenalah jadi anak angkat akak...hahahhaa

--------------

Yus...terima kasih...

MOKCIK AZWA said...

Happy birthday Ehsan err... Fareez hahaha...comelnya dia...

Anda mungkin ingin baca :

Related Posts with Thumbnails